//

(online) marketing medewerker / commercieel medewerker binnendienst


De grafimedia-, kartonnage- en verpakkingenbranche: die kennen we bij GOC door en door. We verzorgen namelijk al sinds 1925 branche-erkende opleidingen, maatwerktrajecten en vaktechnische workshops voor drukkerijen, kartonnage-, verpakkingsbedrijven en andere grafische bedrijven. Wat doet GOC nog meer voor de branche? We zijn betrokken bij branchepromotie, werven jongeren, ondersteunen bij personeelsontwikkeling en helpen bedrijven bij outplacement. GOC helpt grafimedia bedrijven met duurzame inzetbaarheidsprojecten om future fit te worden of te blijven. Ook doet GOC jaarlijks onderzoek naar trends in de branche, werken we samen aan branche ontwikkeling, helpen wij grafimedia-, kartonnage- en verpakkingsbedrijven met proces- & organisatieontwikkeling en ondersteunen & adviseren onze onderwijskundigen mbo-scholen.

GOC zoekt een:

(online) marketing medewerker / commercieel medewerker binnendienst

Wat ga je doen?

In deze dubbelfunctie draait het om het vergroten van de zichtbaarheid van GOC in de branche en van het ondersteunen van de verkoop buitendienst bij de verkoop van producten, diensten en projecten. Je weet als geen ander hoe je verschillende doelgroepen kan bereiken en hoe je relaties met (toekomstige) klanten activeert en verstevigt.

Op dit moment worden beide afdelingen gerund door een tweetal enthousiaste collega’s, maar er is ruimte voor groei. Wat worden jouw werkzaamheden:

  • In samenspraak ga je de online marketingstrategie van GOC verder ontwikkelen en uitvoeren. Je hebt een aanjagersrol als het gaat om social media. Je zorgt dat de website goed vindbaar is, je voert hiervoor regelmatig webanalyses uit, monitort de analyses en verzorgt de rapportages. Je bent op social media de stem van GOC, doet mee aan online conversaties en promoot GOC.
  • Je signaleert en zorgt voor opvolging voor acties uit de bezoekverslagen, signaleert bezoeken van bedrijven aan onze website en zorgt voor opvolging. Verder houd je je bezig met de aftersales door o.a. het verstrekken van subsidie informatie.
  • Ook voer je wisselende andere werkzaamheden uit. Vaak van administratieve, organisatorische of commerciële aard.

Wat vragen wij van jou?

Wij zoeken iemand met minimaal een MBO-4 diploma op het gebied van commerciële economie en/of marketing. Je beschikt over de volgende eigenschappen:

  • Je hebt een krachtige uitstraling, bent proactief, klantgericht, commercieel, resultaatgericht en vernieuwend.
  • Je hebt een ruime kennis van social media.
  • Je hebt goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift en daarbij heb je een creatieve, wervende en duidelijke schrijfstijl waarbij je een boodschap op een aansprekende manier op papier zet.
  • Je hebt minstens drie jaar ervaring in een soortgelijke functie van (online) marketing medewerker / commercieel medewerker binnendienst.

Wat bieden wij:

Wij bieden een veelzijdige functie met goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden. Het betreft een functie voor 24 uur per week met een salaris tussen de € 2.475,- en 3.270,- bruto per maand (bij fulltime dienstverband) afhankelijk van kennis en ervaring. De functie is voor de periode van een jaar met, bij goed functioneren, uitzicht op een vast dienstverband.

De cultuur van GOC

We vormen een hecht team met een collegiale, open en informele cultuur. In ons team willen wij innovatief, daadkrachtig en flexibel zijn voor onze klanten. We willen onze klanten namelijk zo goed mogelijk van dienst blijven zijn. Er is daarom veel ruimte voor ondernemerschap en we staan altijd open voor nieuwe ideeën hoe het nog beter kan. We zoeken naar oplossingen waar onze klanten blij van worden en die passen bij GOC. Wil je meer weten over GOC kijk dan op www.goc.nl

Hoe solliciteer je?

Stuur je motivatiebrief samen met je CV en bij voorkeur met een link naar je LinkedIn profiel naar [email protected]. Geef klip en klaar aan waarom jij de juiste persoon bent voor de functie van (online) marketing medewerker / commercieel medewerker binnendienst en onderbouw dit bijvoorbeeld met successen die je de afgelopen jaren hebt behaald. Heb je vooraf vragen, dan kun je contact opnemen met Astrid de Rover (P&O), telefoonnummer 06-21513213.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.