Introductie in de druktechniek – digitaal


Introductie in de druktechniek – digitaal

Algemeen:

De opleiding vindt plaats in de context van het eigen bedrijf en de eigen producten, de daarbij toegepaste productietechniek(en) en de markten waarin het bedrijf haar producten afzet.

Voor wie:

Deze praktijkgerichte opleiding is bestemd voor iedereen die binnen het bedrijf werkzaam is: ‘van receptioniste tot directeur’. De opleiding is gericht op één van de volgende druktechnieken: offset, flexo, diepdruk, zeefdruk, digitaal druk. De opleiding is ook geschikt voor leveranciers, inkopers, technici, monteurs, e.d. die vanuit een externe functie te maken hebben met deze technieken.

Wat leer ik:

Na afloop van de opleiding heb je kennis van de basisprincipes van de techniek(en) die jouw bedrijf toepast. Je bent in staat elementaire kwaliteitsafwijkingen te herkennen. En weet wie jouw klanten en afzetmarkten zijn en bent op de hoogte van mogelijke alternatieven voor jullie proces.

Niveau:

Deze opleiding wordt gegeven op mbo werk- en denkniveau, op een herkenbare en praktijkgerichte manier. Aan deze opleiding worden geen vooropleidingseisen gesteld. Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

Duur:

2 dagen

Tijdens de opleiding staan 2 onderwerpen centraal:

  • De techniek
  • Mogelijkheden en toepassing in de techniek

€ 700,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Subsidie mogelijkheden

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Aanpak:

De opleiding vindt plaats in de context van het eigen bedrijf. Dit maakt het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Om nieuwe inzichten en vaardigheden te borgen, kun je tussentijds en tot een half jaar na afloop van de opleiding contact onderhouden met de docent.

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

2 dagen

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

Plaats en data

8 september 2021, Veenendaal

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 201 749

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen