//

Front-end webdeveloper


Front-end webdeveloper

Algemeen:

Voor iedere organisatie is een website een relevant onderdeel van de communicatiemix waarmee verschillende doelgroepen worden bereikt. Daarom verlangen opdrachtgevers eerste klas internetproducten: sterk vormgegeven web-toepassingen die technisch volledig zijn toegesneden op zowel desktop als mobiele platforms. De eigentijdse dienstverlener die deze klanten wil aantrekken en behouden, zal dus de kennis en het vakmanschap in huis moeten hebben om de gewenste oplossingen te kunnen bieden.

Voor wie is de opleiding front-end webdeveloper bedoeld?

De opleiding is bestemd voor iedereen die zich wil bekwamen in het zelfstandig en professioneel vervaardigen van statische en dynamische internetproducties.

Wat leer je tijdens front-end webdeveloper?

Daarom biedt GOC de branche-erkende opleiding Front-end webdeveloper aan. De opleiding Front-end webdeveloper is een uitgebreide en actuele opleiding. In deze opleiding ligt de focus op het ontwerpen en realiseren van responsive web-presentaties. Technisch voldoend aan de laatste web-standaards en gebaseerd op de meest actuele frameworks en qua user experience exact afgestemd op de doelgroep. De dynamische websites worden rond de meest gangbare Content-Management-Systemen gebouwd. HTML, CSS en Javascript zijn de basisingrediënten (ook handig wanneer je in de nabije toekomst digitale magazines of EPUBS wilt gaan vervaardigen).
Na afronding van deze opleiding ben je in staat klanten uitstekend te adviseren én zelfstandig professionele web-oplossingen te bouwen. Kortom: klaar om als professional aan de slag te gaan!

Wat is het niveau van de front-end webdeveloper?

Na succesvolle beëindiging van de totale opleiding ontvang je een Branche-erkend certificaat front-end webdeveloper.

Wat is de duur van de opleiding?

16 dagen en 1 examendag

Tijdens de opleiding staan 3 onderwerpen centraal:

  • Front-end developer
  • web developer
  • websiteproductie

€ 5.975,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Subsidie mogelijkheden

Aanpak:

De opleiding is sterk praktijkgericht opgebouwd. Je houdt je bezig met het vervaardigen van statische en dynamische internetproducties vanaf het concept tot en met de publicatie.

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Voorkennis en randvoorwaarden:

Je hebt ervaring in het werken met computers, grafische applicaties en internet. Bovendien heb je affiniteit met programmeren.  Met vragen hierover kun je terecht bij de binnendienst van GOC.

Duur en studiebelasting:

De opleiding duurt ongeveer acht maanden en bestaat uit 16 cursusdagen en 1 examendag. Naast de wekelijkse cursusdag moet je rekening houden met een studiebelasting van ongeveer 8 uur per week.

Toetsing en afsluiting:

De toetsing van de certificerende cursus ‘Front-end webdeveloper’ bestaat uit:
• Het samenstellen van een portfolio
• Het uitvoeren van een praktijkexamen
• Het presenteren van het praktijkexamen

GOC stelt de datum van het praktijkexamen vast en verzorgt de uitnodiging. De cursist ontvangt na succesvolle beëindiging van de totale opleiding van drie blokken het branche-erkende GOC certificaat Front-end webdeveloper.

Inschrijfformulier

Plaats en data

30 augustus 2024, Veenendaal

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen