//

Motivatie & betrokkenheid


Medewerkers die gemotiveerd en betrokken zijn, ervaren minder stress en zijn meer tevreden met hun werk. Organisaties met betrokken en gemotiveerde medewerkers zijn gemiddeld 18% succesvoller en productiever. Motivatie en betrokkenheid wordt beïnvloed door een open dialoog, vertrouwen en het kunnen en mogen oppakken van eigen verantwoordelijkheid.

WAT BIEDEN WIJ?

Maatwerktraject ‘Eigen regie’

In dit maatwerktraject gaan medewerkers aan de slag met de vragenlijst DIX en voeren ze een persoonlijk adviesgesprek met een coach. De medewerker ontdekt wat nodig is om zijn/haar inzetbaarheid te verbeteren en vult een persoonlijk actieplan in waardoor hij/zij gemotiveerd aan de slag gaat en regie neemt. Het traject kan uitgebreid worden met een van onze workshops.

Workshop ‘Teambuilding’

Verbeter de energie, het welzijn en de teamgeest onder medewerkers met deze workshop. We gaan aan de slag met bewustwording van de positieve aspecten van het eigen werk, het aannemen van een positieve houding ten opzichte van het werk, plezier beleven aan het werk, het leren identificeren van persoonlijke sterktes en het erkennen van successen die bereikt zijn op het werk.

Workshop ‘Regie over je eigen ontwikkeling’

In deze workshop ontdekken medewerkers waarom het belangrijk is dat ze zich blijven ontwikkelen. Ook denken ze na over hoe ze zich kunnen ontwikkelen op een manier die bij hen past, zodat leren en ontwikkelen weer leuk wordt. Tot slot worden ze geholpen om zelf de eerste stap te zetten!

Workshop ‘Het stuur in handen nemen’

Deze workshop is geschikt voor medewerkers die meer proactief willen zijn of willen leren om dit te worden. Tijdens deze interactieve workshop leert de deelnemer wat een proactieve houding is en hoe hij/zij de eigen invloed kan vergroten en pro-actiever kan worden zowel in werk als privé.

Persoonlijk ontwikkelgesprek

De (grafische) arbeidsmarkt is in transitie. Om medewerkers daarop voor te bereiden bieden we een persoonlijk ontwikkelgesprek aan door een deskundige loopbaanadviseur. Medewerkers krijgen zicht op hun ontwikkelmogelijkheden, eventuele scholingsbehoefte en mogelijke loopbaanstappen. Het resultaat is een persoonlijk ontwikkelplan om de wendbaarheid en duurzame inzetbaarheid van de medewerker te vergroten.


Neem contact met ons op

De activiteiten worden afgestemd op de situatie in jouw bedrijf en ze worden geleid door vitaliteitsdeskundigen die de grafimediabranche kennen. Je kunt tot 35%, en voor KVGO-leden zelfs 75%, van de kosten terugkrijgen via de MDIEU-subsidieregeling.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact op met
Astrid de Rover per e-mail of per telefoon: [email protected], 0318-539106.
Zij helpt je graag verder.

Meer weten over betrokkenheid & motivatie?
Wil je meer weten over hoe GOC kan helpen met vraagstukken rond betrokkenheid & motivatie? Neem dan contact op met Astrid de Rover per e-mail of per telefoon: 0318-539106. Zij helpt je graag verder. Of kijk bij de GOC opleidingen management & leidinggeven