//

Wie wij zijn


Opleidingspartner voor de grafimedia- en kartonnagebranche

De grafimedia- en kartonnagebranche: die kennen we bij GOC door en door. We verzorgen namelijk al sinds 1925 branche-erkende opleidingen, maatwerktrajecten en vaktechnische trainingen en workshops voor (digitale) drukkerijen, verpakkings-, kartonnage – en signbedrijven.

Dat zijn geen programma’s die we met kleine aanpassingen ook aanbieden in andere branches. Integendeel. Het gaat om scholing die helemaal is afgestemd op de behoeften en uitdagingen die grafimedia-, verpakkings-, kartonnage – en signbedrijven nu hebben. Gegeven door docenten die uit het vak komen en de taal van jouw medewerkers spreken. Of ze nu net hun loopbaan beginnen of al jaren aan het werk zijn.

Natuurlijk hebben we in onze programma’s de laatste technieken en nieuwste inzichten in de grafimedia- en kartonnagebranche verwerkt. Ons opleidingsmodel is bovendien modulair. De workshops en opleidingen sluiten op elkaar aan en bieden een doorlopende leerlijn, waardoor je steeds een volgende stap kunt zetten. Of juist je vakkennis, vaardigheden en competenties kunt verbreden. Dat maakt GOC dé opleidingspartner van de grafimedia- en kartonnagebranche.

Wat doet GOC nog meer voor de branche

In-, door- en uitstroom

We zijn betrokken bij branchepromotie,
werven jongeren, ondersteunen bij personeels-ontwikkeling en helpen bedrijven bij outplacement.

Duurzame inzetbaarheid

GOC helpt grafimedia bedrijven om future fit te worden of te blijven. Dat doen we met advies en programma’s gericht op o.a. ‘duurzame inzetbaarheid’ en een ‘leven lang leren’.

Proces- & organisatieontwikkeling

GOC helpt grafimedia- en kartonnage bedrijven met advies en scholing o.a. om hun organisatie te versterken, hun processen te verbeteren en efficiënter te produceren.

Onderzoek

GOC doet jaarlijks onderzoek naar trends in de branche, waaronder technische innovaties, economische- en werkgelegenheidsontwikkeling. Op basis daarvan levert GOC kennis aan overheid, sociale partners en bedrijven en houden we de beroepsprofielen actueel.

Onderwijs

De onderwijskundigen van GOC ondersteunen en adviseren mbo-scholen over o.a. examinering, nieuwe keuzedelen en het doorontwikkelen van opleidingen.

Branche ontwikkeling

GOC verbindt bedrijven, medewerkers, werkgeversorganisaties, vakbewegingen en overheden. Het doel? Samen werken aan branche ontwikkeling.