//

Maatwerk & Incompany opleidingen


Leer je teams of medewerkers precies wat nodig is. Met oefeningen en praktijkvoorbeelden uit jouw bedrijf. En dat gewoon bij jou op de werkvloer en op dagen en tijden waarop je medewerkers even kunt missen. Dat is de kracht van maatwerktrajecten door GOC.

Training en scholing door ervaren vakdocenten

Alle workshops en opleidingen van GOC kunnen ook op maat en in company gegeven worden. Dat gebeurt door ervaren docenten die zelf jarenlang in de grafimedia- en kartonnagebranche gewerkt hebben of dat soms nog doen. De cursusdagen en tijden worden in overleg vastgesteld. Het is mogelijk om buiten productie-uren te trainen. Na afloop ontvangen jouw medewerkers een bewijs van deelname of branche-erkend certificaat.

Aanpak, kosten en subsidies bij een maatwerktraject

Samen gaan we om tafel om opleidingswensen en -behoeften in kaart te brengen. Op basis daarvan ontvang je een scholingsvoorstel op maat. Inclusief een duidelijk kostenplaatje voor het gehele maatwerktraject. We vertellen je daarbij meteen voor welke subsidies jouw maatwerkopleiding in aanmerking komt. Tijdens het traject evalueren we regelmatig: hoe doen medewerkers het en wat kan er nog beter?

Tip: Zet met collega-bedrijven uit de omgeving een maatwerktraject op. Zo kun je kosten delen en toch dicht bij huis heel gericht jouw medewerkers trainen en bijscholen.

Lees hier het ervaringsverhaal van verpakkingsdrukker Acket. Zij leveren meer werk af met dezelfde medewerkers.

Ontvang informatie over maatwerk

Vul het formulier in. Een adviseur van GOC neemt dan contact met je op om de maatwerkmogelijkheden
voor jouw bedrijf door te nemen.