//

Opleidingen


BASISTRAININGEN GRAFIMEDIA

Ben je nieuw in de grafimediasector? Of werk je zelf niet in de productie, maar wil je wel begrijpen wat ze daar doen? Met onze introductieopleidingen ben je snel helemaal up-to-date.

DRUKTECHNIEKEN

Vakopleidingen voor drukkers en operators in offset, flexo, zeefdruk of diepdruk. Met onze doorlopende leerlijn blijf je jezelf ontwikkelen, terwijl je met workshops specifieke nieuwe vakkennis op doet.

NABEWERKINGSTECHNIEKEN

Snijden, vouwen, binden, of brocheren. Zeg maar waar jij in wilt groeien. Voor iedere nabewerkingstechniek is er een doorlopende leerlijn, zodat je steeds nieuwe stappen kunt zetten.

KARTONNAGE- & VERPAKKINGSTECHNIEKEN

Ontwikkelingen in de kartonnage- en verpakkingsbranche volgen elkaar snel op. Met onze vaktechnische en procesgeoriënteerde opleidingen in stansen, vouwplakken en flexodruk blijven jouw medewerkers bij en groeien ze in het maken van hoogwaardige verpakkingen.

SIGN

De mogelijkheden in de sign sector zijn grenzeloos. De daarbij gebruikte materialen, inkten, machines en productmontage zijn continue in ontwikkeling en groeiende. Dit biedt nieuwe creatieve mogelijkheden en technieken. Het vraagt tegelijk om specifieke kennis, daarvoor bieden we diverse verdiepingsmodules.

MANAGEMENT & LEIDINGGEVEN

Slimmer samenwerken. Betere onderlinge communicatie. Meer output. Of samen een nieuwe richting in. Wat je ook wilt bereiken, het lukt makkelijker na een leiderschapsopleiding van GOC. Voor beginners én gevorderde leidinggevenden.

SALES & MARKETING

In een competitieve markt wil je alle commerciële kansen benutten. De sales- en marketingopleidingen van GOC helpen je daarbij. Waardevol voor iedereen in de grafische sector die regelmatig klantcontact heeft.

PUBLISHING

Haal alles uit vormgevingssoftware en duik in de wereld van vernieuwende publicatiemogelijkheden. Met onze workshops en opleidingen voor vormgevers en dtp’ers die voorop willen blijven lopen. 

PRINTTECHNIEKEN

Verdiep je in de ins en outs van de nieuwste printtechnieken en printmogelijkheden. Met onze printworkshops en printopleidingen lever je straks betere eindproducten af en benut je voortaan alle kansen van digitaal drukwerk.

NEDERLANDS OP DE WERKVLOER