//

Onze missie en visie


Samen de toekomst vormgeven

Je bent nooit uitgeleerd. Iedereen kan groeien. Jezelf uitdagen, ontwikkelen of opnieuw uitvinden. De succesvolste bedrijven, zijn ondernemingen die steeds in beweging zijn. Ze zoeken naar nieuwe kansen, denken na over hoe de wereld verandert en wat dat voor hun business betekent. GOC helpt bedrijven en medewerkers om in beweging te komen. Dat doen we altijd samen. Want jij weet als professional of werkgever als geen ander wat er nodig is. Waarin je wilt groeien. En wat er speelt in jouw bedrijf. Vertel het ons. Dan combineren we dat met onze oplossingen, inzichten, kennis en ervaring. Zo versterken we elkaar. Komen we tot de beste volgende stappen voor jouw loopbaan of bedrijf. En geven we samen de toekomst vorm.

Missie

Wij werken aan een toekomstbestendige grafimedia- en kartonnagebranche, met sterke bedrijven en voldoende, vakbekwame medewerkers die zich steeds blijven ontwikkelen.

Visie

Een toekomstbestendige branche genaamd grafimedia, kartonnage, sign en digitale druk, met sterke bedrijven en voldoende, vakbekwame en vitale medewerkers, die zich kunnen blijven ontwikkelen en duurzaam inzetbaar zijn.

10x onze visie op opleiden

1

Je leert vooral door te doen. Daarom zijn onze opleidingen en workshops productiegeoriënteerd en praktijkgericht.

2

Leren is een sociaal proces. Door samen met anderen problemen op te lossen en ervaringen uit te wisselen, ontwikkel je je beter en verrijk je jouw blikveld.

3

Opleiden draait om inzicht. Als je begrijpt wat je doet en hoe iets werkt, ben je ook succesvol als de omstandigheden veranderen.

4

Met vaktechnische kennis alleen kom je er niet. Daarom besteden we ook veel aandacht aan competenties, houding en gedrag.

5

Wat je al kunt, hoef je niet opnieuw te doen. Daarom kun je vrijstellingen krijgen als je eerder workshops of opleidingen gevolgd hebt.

6

We leven in de 21e eeuw. Onze opleidingen weerspiegelen dat. Zo kun je online je lesprogramma en resultaten inzien, lesmateriaal downloaden en communiceren met je docent of andere deelnemers.

7

Leren betekent kritisch naar jezelf kijken en verantwoordelijkheid nemen om jezelf steeds te blijven verbeteren. Dat stimuleren we.

8

Je groeit het meest van uitdaging. Daarom vragen we best veel van de deelnemers aan onze opleiding. Je krijgt een diploma of certificaat niet cadeau.

9

Wij geloven niet in one size fits all. Onze docenten hebben oog voor individuele verschillen en zijn persoonlijk betrokken.

10

We houden de groepen klein en kiezen voor ervaren docenten die zelf op de werkvloer hebben rondgelopen of nog met één been in het vak staan.

Onze visie op leren en examineren