//

Mbo-opleidingen (BBL)


Creëer toekomst

voor mensen in de grafimediabranche en voor je bedrijf. Door groei en pensionering van ervaren drukkers en nabewerkers de komende jaren wordt het steeds lastiger vacatures in te vullen. Waar vind je opvolgers, hoe maak je iemand warm voor een beroep in de grafimediabranche en hoe krijg je ze op het niveau van een Grafisch operator? Lees verder wat we voor je kunnen betekenen.

Vacatures melden
GOC heeft een wervingscampagne opgezet voor een baan in de grafimedia- en kartonnagebranche. De campagne die via Indeed, Facebook en Instagram is verspreid, heeft veel kandidaten opgeleverd en de reacties blijven binnenkomen.
Na aanmelding en goedkeuring door onze recruiters van het cv checken we telefonisch de interesse en of de kandidaten zich goed hebben geïnformeerd aan de hand van de beroepenfilmpjes op onze site. We krijgen helder of we met willers en kunners te maken hebben en of er raakvlakken zijn qua niveau en technische achtergrond.

Heb je een vacature? Neem dan contact met ons op en maak kennis met onze enthousiaste kandidaten: [email protected] of (0318) 53 91 06.

BBL WERKGEVERS

Met instroom van jongeren creëer je toekomst voor nieuw talent en bouw je aan een gezonde toekomst van je bedrijf.

BBL STUDENTEN

Ben jij het nieuwe talent voor de grafimedia- en kartonnagebedrijven, dat kiest voor de combinatie van werken en leren.