Algemene informatie subsidies


Subsidies

Alle actuele subsidiemogelijkheden op een rijtje!

Verandering is de enige constante in de wereld van vandaag. Innovaties volgen elkaar steeds sneller op. Vakkennis veroudert eerder en klanten worden kritischer. We moeten langer doorwerken en de baan voor het leven maakt plaats voor een leven vol banen. De uitdaging is om voortdurend in ontwikkeling te blijven. Als werkgever én werknemer. Zodat iedereen toekomstbestendig wordt en blijft!

Dankzij tal van subsidies en kortingsregelingen kosten investeringen in toekomstbestendigheid minder dan u denkt. Het A&O Fonds Grafimediabranche biedt tal van subsidieregelingen die van toepassing zijn op een groot deel van het GOC aanbod. Informatie over deze subsidies is te vinden in de uitgave subsidieoverzicht 2020. Naast de reguliere subsidie van het A&O fonds voor printmediaopleidingen (40%) zijn er vanaf 1 januari 2019 ook subsidies via het programma Create Your Future beschikbaar. Dit subsidieproject van het Europees Sociaal Fonds biedt nog eens 35% subsidie op toekomstgericht scholen en duurzame inzetbaarheid op maat.

Hieronder staan naast het subsidieoverzicht van het A&O Fonds en Create your future ook linken naar subsidieregelingen van de overheid.

 

Algemene informatie (opleidingen)