//

Benut de vakantie-mindset


Komen jouw medewerkers straks ook weer lekker uitgerust en met een leeg hoofd terug op het werk? Benut die periode ná de zomervakantie dan slim. Dit is hét moment om samen na te denken over (toekomstgerichte) scholing. Want de vakantie haalt medewerkers even van de ‘automatische piloot’. Ze doen nieuwe ervaringen op, proberen dingen die ze nog niet eerder gedaan hebben. Die mindset wil je vasthouden als ze weer aan het werk zijn, toch? Gelukkig kunnen ze deze nazomer direct instromen in één van onze opleidingen. Je vindt hieronder het complete overzicht!


Uitgebreid aanbod aan opleidingen

GOC is jouw partner waar het gaat om grafisch technische opleidingen op ieder niveau. Deze zijn naast klassikaal ook als maatwerk en incompany te volgen:

  • druktechnieken: offset, flexo, diepdruk, zeefdruk
  • nabewerkingstechnieken: snijden, brocheren, vouwen, binden
  • verpakkingen en kartonnage: stansen, vouwplakken
  • printtechnieken: hoogvolume, grootformaat

Daarnaast kun je bij ons ook terecht voor opleidingen op het gebied van management & leidinggeven, sales & marketing, DTP & vormgeving, Adobe programma’s en webdesign of specials zoals fotospectraalmeting, colormanagement, intro in de grafische techniek en intro in papier en karton.

Klik verder voor het totale aanbod. Advies nodig of wil je meer weten over de subsidieregelingen? We zijn te bereiken via (0318-539119) of [email protected].


Leerwerktraject zeefdruk en sign

Werknemers die minimaal een half jaar in dienst zijn bij een textiel zeefdrukkerij kunnen vanaf oktober de nieuwe opleiding ‘Leerwerktraject zeefdruk en sign’ volgen bij GOC. Met deze praktische opleiding kunnen de nieuwe medewerkers in de branche doorgroeien in het vak. Kennis en vaardigheden worden vooral overgedragen in het bedrijf zelf. Voor de praktijkopleider in het bedrijf is eveneens een korte training ontwikkeld zodat de cursist zo goed mogelijk wordt begeleiding.

Het leerwerktraject is in samenwerking met Z&S-O&A-fonds, Zeefdrukinstituut en GOC gerealiseerd met als doel het tekort aan vakkrachten in deze branche aan te pakken.

Alle grafimediavacatures op één plek bij printmediabanen.nl

Werkzoekenden én werkgevers in de printmedia hoeven vanaf nu nog maar op één adres te kijken. Vanaf nu is printmediabanen.nl dé banensite voor iedereen die een vacature heeft in de sector of wil gaan werken in de sector. Dit komt door een samenwerking tussen C3 werkt! en printmediabanen.nl.

C3 werkt! heeft de keuze gemaakt de bestaande vacature- en kandidatenbank over te zetten naar het platform van printmediabanen.nl. Het bestaande platform van C3 werkt! voldeed niet meer aan de hedendaagse eisen. C3 werkt! beheert en onderhoudt de vacatures en profielen van de kandidaten.

Printmediabanen.nl maakt het bedrijven en werkzoekenden makkelijker om elkaar te vinden. De kracht van printmediabanen.nl is daarnaast dat vacatures ook offline kunnen worden ingevuld, doordat C3 werkt! in het werkveld actief is en zo gemakkelijk vraag en aanbod met elkaar kan matchen. Een vacature plaats je eenvoudig zelf door een account aan te maken op printmediabanen.nl onder werkgevers. Of mail of bel naar de C3 servicedesk, dan plaatst C3 werkt! de vacature voor je. beheert en onderhoudt de vacatures en profielen van de kandidaten.

De servicedesk is te bereiken via: [email protected] of (0318) 53 91 39.


Save the date

woensdag 15 september
Workshop Young Workers Day

In verschillende regio’s wordt nadrukkelijk door bedrijven gezocht naar nieuwe mensen die in de grafimediabranche willen gaan werken. Maar de concurrentie met andere sectoren is groot. ‘The war on talent’ is gaande. De grote vraag is hoe te zorgen dat jonge mensen kiezen voor een baan in de grafimediabranche.

Het gaat dus om het werven, boeien en binden van jonge mensen voor de grafische industrie.
Op woensdag 15 september organiseert GOC een (gratis) digitale workshop over dit onderwerp voor bedrijven, opleiders, decanen en andere geïnteresseerden om te discussiëren en ervaringen uit te wisselen over hoe we jonge mensen kunnen verleiden te kiezen voor een carrière in onze branche.

Heb je interesse? Stuur een email naar [email protected] en we sturen je een uitnodiging.