//

C3 werkt! brengt vraag en aanbod samen op nieuwe website


Een nieuwe medewerker of juist een nieuwe baan vinden in de grafimediasector, kartonnage- en verpakkingsindustrie en zeefdruk- en signbranche? Het is voortaan nog makkelijker met de vernieuwde website van C3 werkt!

C3 werkt! is het mobiliteits- en loopbaancentrum voor deze branches. Via de vernieuwde website kunnen werkgevers en werknemers van onder andere drukkerijen, verpakkingsbedrijven, uitgevers en kartonnagebedrijven makkelijk en gratis een vacature of kandidatenprofiel aanmaken.

Ook partner in instroom, van-werk-naar-werk en duurzame inzetbaarheid

C3 werkt! zoekt en bemiddelt voor onder andere drukkerijen, verpakkingsbedrijven, kartonnagebedrijven en andere grafische bedrijven. Daarnaast is C3 werkt! partner op het gebied van instroom en doorstroom, begeleiding van-werk-naar-werk en duurzame inzetbaarheid en ontwikkeling van werknemers in de grafimediasector, kartonnage- en verpakkingsindustrie en zeefdruk- en signbranche.

Overzichtelijke nieuwe website met frisse uitstraling

Om werkgevers en werknemers in deze branches nog beter te informeren, is de website van C3 werkt! recent volledig vernieuwd. C3werkt.nl is nu overzichtelijker ingericht en heeft een nieuwe, frisse uitstraling. Ook zijn er op de website updates en ervaringsverhalen te vinden van bedrijven die al aan de slag gingen met bijvoorbeeld instroom of duurzame inzetbaarheid. Klik verder en bekijk de vernieuwde C3werkt.nl.