//

Competentiescan Vitaal verder


In het subsidieplan van FCB is het in kaart brengen van gedragscompetenties van individuele werknemers opgenomen. Zo leren werknemers zijn/haar talenten beter kennen en wordt duidelijk waar de ontwikkelpunten zich bevinden. Onder begeleiding van een adviseur wordt hiervoor een eigen ontwikkelplan gemaakt.

Als voorkeursleverancier van dit FCB project biedt GOC de competentiescan. Dit traject bestaat uit een voorbereiding, 0-meting en een ontwikkelgesprek.

In de voorbereiding:
– vindt de inventarisatie van het functieprofiel met relevante competenties plaats
– wordt per competentie de juiste criteria bepaald, die aansluit bij de functie en organisatie
– zorgt GOC voor voorlichting aan de medewerkers

Bij de 0-meting wordt de vragenlijst zowel door de medewerker als teamleider ingevuld. In een ontwikkelgesprek wordt de rapportage, die deze 0-meting oplevert, besproken door de adviseur met de medewerker. Deze informatie wordt verwerkt in een concreet ontwikkelplan met (leer) werkopdrachten.

Onze competentiescan is natuurlijk ook geschikt voor grafimedia– en verpakkingsbedrijven. Daarnaast is de competentiescan ook voor vakvaardigheden beschikbaar.

Wil je meer weten over de inzet van een competentiescan voor jouw medewerkers? Bel of mail ons voor een afspraak: 0318 – 53 91 29 of [email protected].