//

Creëer kansen


met de vele opleidingsmogelijkheden binnen de grafimedia-, verpakkings- en kartonnagebranche. Of door effectief aan de slag te gaan met duurzame inzetbaarheid via Create your future. Medewerkers leren nieuwe kansen zien en worden zo van grote waarden voor jouw bedrijf.

In deze nieuwsbrief een aantal suggesties voor een opleiding, een e-learning maatwerkprogramma, de aanpak van onze loopbaanadviseur bij een duurzaam inzetbaarheidstraject en een nieuw filmpje om toekomstige medewerkers te werven voor de branche.


Een selectie uit ons brede aanbod

Basisoperator: 15 november
Kleurbeheer in een printomgeving: 29 november
Grafisch (media) vormgever: 7 december
Front-end webdeveloper: 19 december
Machine operator flexo: 12 januari
Introductie leidinggeven: 19 januari
Machine operator vouwplakken: 26 januari
Mbo grafisch operator (BBL): 27 januari
Praktijkopleider: 15 februari
Klantgericht denken en doen: 28 februari

Op onze website vind je het totale aanbod aan opleidingen. Vragen over opleidingen, maatwerk of subsidieregelingen? We zijn te bereiken via (0318) 53 91 19 of [email protected].

Klik hier >>


Personeel dat graag blijft

Duurzame inzetbaarheid van personeel is altijd al een belangrijk aspect in de bedrijfsvoering, maar met de huidige krapte o

p de arbeidsmarkt is dit een onderwerp om meteen op te pakken. Aan het woord register loopbaanprofessional Linda Koolen die, voor de grafimediabranche via het Create your future subsidieproject, ondernemers helpt om zo’n traject vlot en gedegen te laten verlopen.

Klik hier >>


Maatwerk programma e-learning

Via e-learning zeven medewerkers van de DTP-afdeling scholen in de Adobe pakketten InDesign, Photoshop en Illustrator. Met die vraag klopte Nezzo print en creatie in Druten aan bij GOC.
Voor ieder Adobe programma is een module gemaakt bestaande uit 15 e-learning lessen.
Op de vrijdagen is de studio omgedoopt tot leslokaal voor de online lessen.

Klik hier >>


BBL leerlingen gezocht

SociaBBL leerlingen gezocht. Knop naar info Grafisch operator.l media campagnes zetten we al geruime tijd in om nieuwe medewerkers te werven voor grafimedia bedrijven.

Nieuw is het ‘We want you’ filmpje dat op dit moment via de wervingscampagnes wordt verspreid. Met korte teksten en aansprekend beeld wordt de toekomstige medewerker geprikkeld zich te melden. Natuurlijk kunnen ook medewerkers die al even werkzaam zijn voor de BBL opleiding aangemeld worden. De nieuwe BBL opleiding start in januari 2023.

Klik hier >>


Introductie leidinggeven


Wil je de stap van een uitvoerende rol naar leidinggevende functie maken? Onze introductieopleiding Leidinggeven is dan echt iets voor jou. Je krijgt precies de bagage mee die je nodig hebt voor een startende leidinggevende. Deze praktische en interactieve opleiding op mbo denk en werk niveau start 19-01-2023. Mail of bel naar [email protected], 0318-539119.

Klik hier >>