//

Creëer nieuwe mogelijkheden


Want die zijn er in overvloed. Op het gebied van opleidingen, werven en scholen van nieuwe medewerkers. Maar ook op het gebied van vitaliteit, gezondheid en leiderschap.

Hieronder een aantal opleidingssuggesties. Een maatwerkprogramma is altijd mogelijk. Ook voor een duurzaam inzetbaarheidstraject. Samen met onze trainers en adviseurs maken we een voorstel die aansluit bij jouw specifieke vraag of situatie.

We helpen graag mee aan de ontwikkeling van medewerkers en organisaties in de grafimediabranche.
Start 2023 met een nieuwe uitdaging.


Introductie leidinggeven: 19 januari
Machine operator vouwplakken: 26 januari
Technisch operator vouwplakken: 26 januari
Mbo grafisch operator (BBL): 27 januari
Basis operator: 31 januari
Colormanagement: 31 januari
Basisopleiding zeefdruk: 1 februari
Social selling: 3 februari
Intro grafimedia technieken: 7 februari
Praktijkopleider: 15 februari
Technisch operator flexo: 16 februari
Technisch operator vlakstansen: 17 februari

Op onze website vind je het totale aanbod aan opleidingen. Vragen over opleidingen, maatwerk of subsidieregelingen? We zijn te bereiken via (0318) 53 91 19 of [email protected].


JP van Oord van der Vlies leidt nabewerkers op voor GOC


Een van de meest ervaren Nederlandse trainers verzorgt onze trainingen op het gebied van snijden, vouwen en de verschillende vormen van brocheren en binden. Deze kunnen ook in het Engels of Duits worden gegeven. Met de komst van presets lijkt het vak van nabewerker makkelijker geworden, maar schijn bedriegt, volgens JP. “Kennis van materialen en technieken en inzicht in het productieproces is harder nodig dan ooit.”

Klik hier >>


BBL-studenten gefilmd in eigen werkomgeving

‘Elke dag is anders en er zijn veel mogelijkheden om door te leren en je verder te ontwikkelen.’ Uitspraken tijdens de opnames van inmiddels afgestudeerde Grafisch operators.

Wie anders dan de mbo (BBL) studenten kunnen vertellen hoe het is om in de grafimediabranche te werken en hoe zij de BBL-opleiding hebben ervaren. We hebben ze gefilmd op hun eigen werkplek en tijdens de diploma uitreiking.

Klik hier >>


Mbo (BBL) opleiding start in Zwolle

Een nieuwe medewerker direct inzetbaar maken op de werkvloer en binden aan je bedrijf met een opleiding Grafisch operator niveau 2!

Bied je nieuwe medewerker een mbo leer-werktraject (BBL) aan. Januari 2023 start een groep in Zwolle voor de wekelijkse theoriedag.
Bel of mail naar: 0318 – 53 91 19 of [email protected].

Klik hier >>


Mbo-student gaat voor mbo niveau 3

De gediplomeerde Grafisch operator Ewout, mbo niveau 2, heeft zijn leer-/werktraject doorlopen bij Verloop drukkerij in Alblasserdam. Hij wil verder leren voor mbo-niveau 3 en een keuze maken in welke techniek hij zich wil specialiseren.

Aanleiding voor zijn BBL-docent Sander Blom om hem op te zoeken en Verloop drukkerij te leren kennen. De opleidingsvraag leverde een mooie rondleiding in het 100-jarige bedrijf op.

Klik hier >>


Praktisch leidinggeven

Voer jij naast de dagelijkse werkzaamheden ook nog leidinggevende of coördinerende taken uit? Zoals vaktechnische aansturing aan een team of groep en instructie geven aan productiemensen.

‘Praktisch leidinggeven’ is dan dé opleiding die aansluit bij de praktijk waarbij de meewerkend voorman doorgroeit naar een leidinggevende rol.

Klik hier >>


Scholing voor uitzendkrachten van Manpower

In de functie van repromedewerker, scan -, print operator en dtp’er werken diverse mensen via uitzendbureau Manpower bij Xerox Manufacturing in Venray en andere Xerox vestigingen. Voor deze uitzendkrachten, maar ook voor de medewerkers in vaste dienst heeft GOC een opleidingsprogramma gemaakt.

Klik hier >>