//

Diploma voor cursisten maatwerkopleiding Flexodrukken


Voor 21 labeldrukkers bij Geostick is een maatwerk opleiding ‘verdieping flexodrukken’ ontwikkeld. Met een persoonlijk woordje van instructeur Wouter de Ridder van GOC hebben vijf cursisten uit de vestiging Heumen hun diploma al in ontvangst mogen nemen. De cursisten van de vestigingen Den Haag en Uithoorn hebben het diploma nog niet officieel overhandigd gekregen, maar ook zij hebben hun theorie- en praktijk gedeelte inmiddels met goed gevolg afgerond.

De theorie van deze maatwerkopleiding hebben de cursisten zich eigen gemaakt in Veenendaal. De 21 cursisten zijn hiervoor verdeeld in drie groepen. De praktijklessen zijn bij de bedrijven zelf verzorgd.

Voor de uitreiking van de eerste diploma’s is een gezellig borrel moment op een mooie locatie in Heumen georganiseerd. Algemeen directeur Jan Pieter Brandwijk blikt in zijn toespraak vooruit naar de beoogde groei. Met behulp van het voltallig personeel, ambitieuze en kundige drukkers en gefocuste leiding heeft hij er alle vertrouwen in deze doelstelling voor het 100 jarig bestaan van Geostick in 2024 te realiseren. Ook van de uitreiking van de andere diploma’s maakt de organisatie een bijzonder moment.

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor maatwerkopleidingen of de opleiding Flexodrukken? Henri of Hans informeren je graag verder: 0318 -53 91 29 of [email protected].