//

‘Grafimedia leert door’ maakt het makkelijk voor je


Wanneer je gebruik hebt gemaakt van de NOW regeling, dan is de voorwaarde dat je als werkgever je werknemers stimuleert om zich te blijven ontwikkelen (de inspanningsverplichting). Daarmee kunnen zij hun mogelijkheden voor de toekomst en op de arbeidsmarkt vergroten. 

 Van Nederland leert door naar ‘grafimedia leert door’

Wij bieden advies, begeleiding en opleidingsmogelijkheden specifiek voor de grafimediabranche. Ons aanbod past precies bij de voorwaarden die vanuit de NOW-regelingen worden gesteld. Daar hoef je dus niet meer over na te denken. Klik hieronder voor meer informatie.

Stap 1: ontwikkeladvies

Het ontwikkeladvies maakt medewerkers bewust van het belang om zich te blijven ontwikkelen en geeft gelijk inzicht in de mogelijkheden om effectief aan de slag te gaan.

Stap 2: om- en bijscholing

Voor de grafimediabranche is een uitgebreid aanbod van scholingsmogelijkheden beschikbaar. De subsidieregelingen vanuit ‘NL leert door’ en het A&O fonds maken scholing financieel aantrekkelijk.

Inspanningsverplichting

Werkgevers die de NOW regeling hebben aangevraagd, zijn verplicht om hun werknemers te stimuleren zowel in de vorm van een ontwikkeladvies als de mogelijkheden van om- en bijscholing via (online) opleiden. Werkgevers leggen hier bij aanvraag een verklaring over af. 

Als ondersteuning van de inspanningsverplichting komt het kabinet met de nieuwe subsidieregeling ‘Nederland leer door’. Iedereen vanaf 18 jaar tot de pensioengerechtigde leeftijd kan gratis ontwikkeladvies aanvragen bij gekwalificeerde loopbaanadviseurs. Daarnaast is er de mogelijkheid om (online) scholingsactiviteiten te volgen. 

Naast de subsidieregeling ‘Nederland leert door’ biedt het A&O Fonds Grafimediabranche ook eigen subsidieregelingen voor ontwikkeladvies en om- en bijscholing. En via het A&O Fonds is gebruik te maken van het Europese subsidieproject ‘Create your future’.

Direct een vraag over Grafimedialeertdoor.nl

Heb je direct al vragen over de mogelijkheden voor jouw bedrijf en wil je graag met één van onze adviseurs onderzoeken wat we voor jou kunnen betekenen? Wij ontvangen graag je gegevens hier en nemen binnen enkele dagen contact op voor een eerste inventarisatie.