//

Kosteloos stappen maken met duurzame inzetbaarheid


In dit nieuwsartikel een link naar een kort webinar over ‘gratis aanbod’ binnen Create your future. Het  subsidieproject van A&O Fonds Grafimediabranche maakt het bedrijven makkelijker mee te bewegen met veranderingen in de markt met de maatwerkprogramma’s op het gebied van:

  • Duurzame inzetbaarheid
  • Toekomstgerichte scholing


Gratis activiteiten voor medewerkers en leidinggevenden

Naast deze maatwerktrajecten heeft het A&O Fonds Grafimediabranche samen met GOC ook gratis online aanbod ontwikkeld: Leidinggeven op afstand, Toekomstgericht scholen, Personeelszaken op orde, Persoonlijke en professionele ontwikkeling, Loopbaanoriëntatie en Fit en gezond blijven.

Ontdek welke advies-, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden er zijn en probeer kosteloos of een interventie aansluit bij jouw organisatie en medewerkers. Adviseur duurzame inzetbaarheid Fianne Stroeken geeft een voorproefje van wat in deze tijd belangrijk is in de aansturing van medewerkers.

Kijk je mee? Klik op deze link.

N.B. Dit fragment is een onderdeel van een online bijeenkomst van A&O Fonds Grafimediabranche met ervaringsverhalen en informatie over de twee maatwerkprojecten binnen Create your future.