//

Gratis advies en ondersteuning bij personeelsvraagstukken


reclame blok voor gratis advies- en coachingsmogelijkheden

Het A&O Fonds Grafimediabranche heeft in samenwerking met GOC een speciaal, gratis aanbod ontwikkeld om jou verder te helpen in een tijd van onzekerheid en verandering. Want er komt deze maanden veel op je af. Misschien zag je opdrachten wegvallen, heb je roosters aan moeten passen of is het even zoeken nu medewerkers zonder werk thuis zitten of juist thuis werken. Het kan ook zijn dat je juist te maken hebt met een hoge werkdruk, bijvoorbeeld doordat het verzuim hoger ligt. En dan is er nog de toekomst van je bedrijf die waarschijnlijk aandacht vraagt. Kan iedereen aan boord blijven, moeten we anticiperen op een structurele verandering van werk?

Je staat er niet alleen voor in deze tijd
Voor welke uitdagingen jij ook staat met je bedrijf; je hoeft het niet alleen te doen. Daarvoor hebben we het gratis aanbod. Het gaat om zes verschillende advies-, coachings- en ondersteuningsmogelijkheden voor iedereen binnen jouw bedrijf. Van ondernemers en directeuren tot HR-medewerkers en leidinggevenden en van drukkers en nabewerkers tot ondersteunend personeel.

De thema’s waarbij jij gratis ondersteuning kan krijgen:

Voor leidinggevenden en HR

●     Leidinggeven in crisistijd

●     Toekomstgericht scholen

●     Personeelszaken op orde

Voor alle medewerkers

●     Persoonlijke en professionele ontwikkeling

●     Loopbaanoriëntatie

●     Fit en gezond blijven als medewerker

 

Klik hier voor de folder met alle informatie over de gratis ondersteuningsmogelijkheden.


Met je personeel sterker door deze uitdagende periode

Het gratis aanbod helpt jouw bedrijf om nu de juiste keuzes te maken en je organisatie toekomstproof te maken. Juist in deze tijd is het belangrijk om daarin samen te werken met je medewerkers. Ze mee te nemen, te betrekken en te activeren om na te denken over hun eigen ontwikkeling en inzetbaarheid. Zodat je samen met elkaar (sterker) door deze coronacrisis komt. Het gratis aanbod is daarbij een steuntje in de rug en een laagdrempelige start voor noodzakelijke vervolgstappen. Voor veel van zulke vervolgtrajecten zijn Europese subsidies vanuit het ESF-project Create your future beschikbaar.

Alle praktische informatie op een rij:

  • Online gesprekken via videobellen
  • 60-90 minuten per sessie
  • Maximaal 5 medewerkers en 2 leidinggevenden per bedrijf
  • Beschikbaar tot 1 april 2021
  • Kosten voor KVGO-leden en voormalig ZSO-leden vergoed vanuit het ESF-project ‘Create your future’
  • Ben je geen lid van KVGO of voormalig ZSO dan blijft de 35% subsidie uit het ESF-project van toepassing.

Vragen of ondersteuning?
Heb je hulp nodig om de juiste keuzes te maken in ons gratis aanbod? Stuur dan een mailtje naar [email protected]. Dan nemen we snel contact met je op.