//

Gratis advies over instroom, scholing en duurzame inzetbaarheid


Werkgevers in de grafimedia- en signbranche kunnen tijdens de vakdag  Print & Sign op één plek al hun vragen stellen over instroom, duurzame inzetbaarheid en scholing. 

Daarvoor slaan GOC, C3 werkt! en het A&O Fonds Grafimediabranche de handen ineen. De drie partijen nemen gezamenlijk deel aan de vakdag die op 12 oktober 2021 van 10.00 tot 20.00 uur plaatsvindt bij NBC Nieuwegein. Bezoek standnummer E17.

Instroom, werving en selectie

Eén van de grote uitdagingen voor bedrijven in de grafimedia- en signbranche is de vervanging van ervaren vakmensen die met pensioen gaan. C3 werkt! ondersteunt werkgevers met wervingscampagnes via social media en het daaropvolgende matchmakings- en selectieproces. Werkgevers en werknemers kunnen ook terecht in de vernieuwde vacature- en kandidatenbank op printmediabanen.nl. Verder blijft C3 werkt! partner op het gebied van loopbaanbegeleiding en de van-werk-naar-werkregeling.  

Training en scholing

Wil je jongeren of zij-instromers opleiden? Of de inzetbaarheid van je huidige medewerkers verbreden? Dan kom je uit bij GOC, de vertrouwde opleidingspartner voor bedrijven in de grafimedia, sign-, verpakkings- en kartonnagebranche. Adviseurs van GOC denken tijdens de Vakdag Print & Sign graag mee over hoe je interne scholing strategisch inzet om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Ook maak je op de beurs kennis met het vernieuwde opleidingsaanbod, waarmee medewerkers hun kennis en vaardigheden op het gebied van

onder andere druk-, nabewerking- en verpakkingstechniek kunnen verbreden of verdiepen.

Subsidies en Duurzame inzetbaarheid

Grafimedia- en signbedrijven kunnen gebruik maken van een breed aantal subsidieregelingen op het gebied van scholing, praktijkleren en duurzame inzetbaarheid. Heb je vragen over de bestaande regelingen of wil je weten voor welke subsidies jouw bedrijf in aanmerking komt? Dan praat een subsidieadviseur je graag bij tijdens de Vakdag Print & Sign. Het A&O Fonds Grafimediabranche zet zich op dit moment ook in voor een opvolger van de Europese subsidie voor het Create your future-project, zodat het aantrekkelijk blijft voor bedrijven om te investeren in duurzame inzetbaarheid.

Klik hier om je vooraf te registreren.