//

Groei creëren


Dat merken we aan de vele scholingsaanvragen van de bedrijven en scholingsactiviteiten bij GOC. We zijn zelfs al bezig een tweede BBL Grafisch operator groep in Zwolle in te plannen.

Opleiden is niet de enige manier om medewerkers aan je te binden. Voor medewerkers is het ook belangrijk dat ze met plezier en vitaal hun werk kunnen doen. In deze nieuwsbrief staat de link naar het nieuwe subsidieproject van Create your future met kant-en-klare programma’s op het gebied van vitaliteit, leren en ontwikkelen en leiderschap.

Hieronder een aantal suggesties voor een opleiding. Of vraag een gratis advies gesprek aan met onze adviseur duurzame inzetbaarheid via [email protected].


Een greep uit ons brede aanbod

Mbo Grafisch operator (BBL Zwolle): 31 oktober
Klantgericht denken en doen: 13 oktober
Machine operator offset: 19 oktober
Machine operator snijden: 24 oktober
Praktisch leidinggeven: 28 oktober
Praktijkopleider: 2 november
Operationeel leidinggeven: 2 november
Social selling: 9 november
Basisoperator (techniek onafhankelijk): 15 november
Procesoperator (techniek onafhankelijk): 17 november
Machine operator flexo: 12 januari 2023

Op onze website vind je het totale aanbod aan opleidingen. Vragen over opleidingen, maatwerk of subsidieregelingen? We zijn te bereiken via (0318) 53 91 19 of [email protected].

Klik hier >>


Investeren in vakbekwame en gezonde werknemers is een win-win situatie

Vind je het belangrijk dat medewerkers plezier in hun werk hebben, zich steeds ontwikkelen, gezond blijven als ze ploegendiensten draaien en het werk goed kunnen volhouden tot ze met pensioen gaan? Maak dan werk van duurzame inzetbaarheid.

Dat is makkelijker dan je misschien denkt. Je kunt namelijk gebruik maken van kant-en-klare programma’s, workshops en maatwerktrajecten die in de afgelopen jaren in de praktijk hun waarde bewezen hebben bij diverse grafimedia bedrijven.

Klik hier >>


Jonge operators ontvangen diploma van BBL-opleiding

Steeds meer grafimediabedrijven kiezen ervoor om samen met GOC vakkrachten op te leiden. Vijf van zulke jonge talenten rondden onlangs de BBL-opleiding tot grafisch operator af. De opleiding is dusdanig ingericht dat de studenten vier dagen in de week de praktijk op de werkvloer leren en één dag in de week in de schoolbanken zitten. Voor de BBL groep in Zwolle is nog in te schrijven.

Volgens docent Rob Massar hebben de studenten veel van elkaar geleerd. “Het was genieten als ze elkaar vertelden over de technieken die ze toepassen.”  De studenten geven ook aan dat het helpt als je het samen doet: “Wij hadden echt een hele gezellige groep. Je trekt elkaar er dan doorheen.”

Klik hier >>


Ruimte geven voor verworven kennis uit opleidingen

Wat doe je met de kennis die medewerkers na het afronden van een opleiding meenemen? Krijgen ze alle ruimte om het geleerde in praktijk te brengen of verbetervoorstellen uit te werken. Is er aandacht voor de medewerkers die daarin moeten meebewegen of een leidinggevende die aan dit proces sturing moet geven?

Aandachtspunten die passen bij kennisontwikkeling in een organisatie. Wat zijn de ervaringen in jouw organisatie? Laat het ons weten, we zoeken graag met jou naar een passende oplossing.
Bel of mail naar: 0318 – 53 91 19 of [email protected].