//

Incompany opleiding in België


Bij een van de grootste verpakkingsproducenten van Europa, Van Genechten Packaging in Turnhout, verzorgt GOC de incompany opleiding Technisch operator vlakstansen. Een groep van acht medewerkers met de nodige ervaring volgen deze vijfdaagse training.

In deze opleiding leren ze complexe handelingen tijdens het omstellen, instellen en bedienen van de machine uit te voeren en de order te produceren conform de kwaliteitseisen van het bedrijf. Ook leren ze technische problemen tijdens het proces vroegtijdig te signaleren en op te lossen. Het bedrijf beschikt over praktijkopleiders die hun collega’s tijdens dit leerproces begeleiden. Voor het leerproces worden portfolio opdrachten uitgevoerd. Het oefenen doen ze op de eigen werkplek. Vakdocent Marcel de Zwart begeleidt de enthousiaste groep deelnemers tijdens deze praktijkgerichte opleiding.

Bij Van Genechten Packaging werken ongeveer 450 mensen, die dagelijks bezig zijn met het vervaardigen van hoogwaardige vouwkartonnen verpakkingen voor food en non-food producten.

Geïnteresseerd in een  incompany of maatwerkopleiding? Bel Henri van de Craats voor meer informatie. Hij is te bereiken via [email protected] of 0318-539119.