//

KVGO en GOC gezamenlijk op bedrijfsbezoek


In het kader van optimaliseren van de banden tussen KVGO en GOC hebben KVGO directeur Brecht Grieten en GOC accountmanager Hans Saedt gezamenlijk twee bedrijven bezocht. Koopmans Printmedia en Rodi Rotatiedruk. Het bleek een schot in de roos.

Het was interessant om samen met KVGO en werkgevers te brainstormen over de ontwikkelingen op technisch vlak. De daarbij passende bedrijfsvoering en onder andere het vinden van nieuwe en behouden van bestaande medewerkers. In deze twee mooie grafische bedrijven hing een relaxte sfeer en beide directeuren kennen iedere werknemer ook echt. Zoiets komt de werksfeer alleen maar ten goede. Het vormt daarmee een belangrijk ingrediënt voor een succesvol en duurzaam bedrijf.Brecht Grieten bij een van de machine bij Koopmans Printmedia in Zwanenburg

Koopmans Printmedia in Zwanenburg is een full service grafimediabedrijf die bijna echt alles in eigen beheer kan produceren. Alleen al de enorme hoeveelheid aan verschillende machines, die hier iedere dag weer worden ingezet, laat zien dat Frank Koopmans klaar is voor de toekomst.

Bij Rodi Rotatiedruk gevestigd in Diemen werden we hartelijk ontvangen door Ellen Goeree, P&O, en KVGO directeur Brecht Grieten samen met Dick Ranzijn in hal Rodi Rotatiedruk. hebben we kennis gemaakt met Dick Ranzijn. Dick is een jonge en uiterst gedreven directeur die het stokje heeft overgenomen van zijn vader, oprichter en oud directeur van dit mooie bedrijf. Binnen de Rodi Groep zijn maar liefst ca. 250 mensen werkzaam in de drukkerij en de uitgeverijen.

Ook hier hebben we veel actuele onderwerpen kunnen bespreken. Daarna kregen we een uitgebreide rondleiding door de indrukwekkende drukkerij, waar hoogwaardige, krantachtige producten worden geproduceerd op een milieuvriendelijke manier. Men drukt hier zonder chemicaliën en vocht (waterloos offset). Het geeft een haarscherp beeld, en dankzij dit procedé krijgen de lezers ook geen inkt op de vingers.

De gedrevenheid die beide werkgevers tonen heeft grote indruk op ons gemaakt. We hebben het nut van KVGO en uiteraard GOC goed kunnen verduidelijken.

Hans Saedt
accountmanager