Intro druktechniek


Intro druktechniek

Algemeen:

Ben je nieuw in de drukkerij? Of mis je kennis waardoor je niet alle vragen van klanten of leveranciers kunt beantwoorden? Dat gebeurt je nooit meer na de introductieopleiding van GOC. In twee dagen leer je de basis van de druktechniek die binnen jouw bedrijf wordt toegepast. Ook krijg je een inkijkje in het totale werk binnen de drukkerij. Wat er allemaal gebeurt en wie waarvoor verantwoordelijk is. De opleiding is heel praktisch en richt zich alleen op de producten, doelgroepen en technieken die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Voor wie is de opleiding intro druktechniek bedoeld?

Deze workshop is geschikt voor iedereen die binnen het bedrijf werkzaam is. Of je nu receptionist of directeur bent van een drukkerij. De workshop is ook geschikt voor bijvoorbeeld leveranciers, technici, monteurs, die vanuit een externe functie te maken hebben met de druktechniek die binnen jouw bedrijf wordt toegepast.

Wat is het doel van de intro druktechniek?

Na afloop van de opleiding heb je kennis en inzicht in de principes en toepassing van de techniek en ben je een betere gesprekspartner voor klanten en collega’s.

Wat leer je tijdens de intro druktechniek?
  • De basis principes van de druktechniek;
  • De mogelijkheden en toepassingen van de druktechniek;
  • De klanten en markten voor jullie drukwerk;
  • De alternatieven voor jullie druktechniek.

Optioneel: op verzoek kan bedrijfsspecifieke informatie worden toegevoegd (bedrijfsregels, veiligheidsaspecten, BRC, etc.) onder andere via e-learning.

Wat is het niveau van de opleiding introductie offset?

Je hebt geen vooropleiding nodig voor deze opleiding. De aanpak is bovendien lekker praktisch, met veel voorbeelden uit jouw eigen praktijk. Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname. Mochten er na afloop toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt nog zes maanden na de opleiding contact opnemen met je docent.

Wat is de duur van deze opleiding?

Deze opleiding duurt 2 dagen.

Verder ontwikkelen na de intro druktechniek?

Er zijn basisopleidingen gericht op de druktechnieken: offset, flexo, diepdruk, zeefdruk en digitaal als je je verder wilt ontwikkelen in de techniek die in jouw bedrijf van toepassing is. Na de basisopleiding bieden we nog, volgens ons opleidingsmodel, de opleidingen Machine operator, Technisch operator, Procesoperator en Procesverantwoordelijke.

Tijdens de opleiding staan 2 onderwerpen centraal:

  • De techniek
  • Mogelijkheden en toepassing in de techniek

€ 700,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Subsidie mogelijkheden

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Aanpak:

De opleiding vindt plaats in de context van het eigen bedrijf. Dit maakt het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Om nieuwe inzichten en vaardigheden te borgen, kun je tussentijds en tot een half jaar na afloop van de opleiding contact onderhouden met de docent.

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

2 dagen

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

Plaats en data

23 november 2021, Veenendaal

Voor meer informatie bel of mail naar 0318 – 53 91 19 of binnendienst@goc.nl

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 201 749

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen