//

Intro nabewerkingstechniek


Intro nabewerkingstechniek

Algemeen:

Ben je nieuw in de binderij of nabewerking? Of mis je kennis over het snijden, vouwen, brocheren en nabewerken van producten waardoor je niet alle vragen van klanten of leveranciers kunt beantwoorden? Dat gebeurt je nooit meer na de introductieopleiding van GOC.

In twee dagen leer je de basis van de nabewerkingstechnieken die binnen jouw bedrijf worden toegepast. Ook krijg je een inkijkje in het totale werk binnen de binderij. Wat er allemaal gebeurt en wie waarvoor verantwoordelijk is. De opleiding is heel praktisch en richt zich alleen op de producten, doelgroepen en technieken die voor jouw bedrijf van toepassing zijn.

Voor wie is de opleiding introductie nabewerkingstechniek bedoeld?

Deze opleiding is geschikt voor iedereen die binnen het bedrijf werkzaam is. Of je nu receptionist of directeur bent van een binderij. De opleiding is ook geschikt voor leveranciers, technici, monteurs, e.d. die vanuit een externe functie te maken hebben met de nabewerkingstechniek die binnen jouw bedrijf wordt toegepast.

Wat is het doel van de opleiding introductie nabewerkingstechniek?

Na afloop van de opleiding hebben de deelnemers kennis en inzicht in de principes en toepassing van de verschillende nabewerkingstechnieken en zijn een betere gesprekspartner voor klanten en collega’s.

Wat leer je tijdens de introductie nabewerkingstechniek?
  • De basis principes van snijden, vouwen, brocheren en binden;
  • Nabewerkingsterminologie – overzicht van begrippen;
  • De productiemogelijkheden en producten in de binderij;
    • extra bewerkingen – ambachtelijke producten
  • De verdere verwerking van (deel)producten – verpakken;
  • Kwaliteitsaspecten in de nabewerking;
  • De klanten en markten.

Optioneel: op verzoek kan bedrijfsspecifieke informatie toegevoegd worden (bedrijfsregels, veiligheidsaspecten, BRC, etc) onder andere via e-learning.

Wat is het niveau van de opleiding introductie nabewerkingstechniek?

Je hebt geen vooropleiding nodig voor deze opleiding. We gebruiken veel voorbeelden uit jouw praktijk waardoor de opleiding heel praktisch wordt. Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname. Mochten er na afloop toch nog vragen of onduidelijkheden zijn, dan is dat geen enkel probleem. Je kunt nog zes maanden na de opleiding contact opnemen met je docent.

Wat is de duur van deze opleiding?

Deze opleiding duurt 2 dagen.

Verder ontwikkelen na de introductieopleiding nabewerkenstechniek?

Er zijn basisopleidingen gericht op de nabewerkingstechnieken: snijden, brocheren, vouwen, binden als je je verder wilt ontwikkelen in de techniek die in jouw bedrijf van toepassing is. Na de basisopleiding bieden we nog, volgens ons opleidingsmodel, de opleidingen Machine operator, Technisch operator, Procesoperator en Procesverantwoordelijke.

Tijdens de opleiding staan 2 onderwerpen centraal:

  • De techniek
  • Mogelijkheden en toepassing in de techniek

Dit is een maatwerk opleiding omdat de inhoud wordt afgestemd op de techniek in jouw bedrijf. Voor informatie over de kosten voor deze opleiding kun je contact opnemen met onze binnendienst:
0318 – 53 91 19 of [email protected].

Bij afname van deze opleiding is in de prijs opgenomen:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving

Subsidie mogelijkheden

 

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Aanpak:

De opleiding vindt plaats in de context van het eigen bedrijf. Dit maakt het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Om nieuwe inzichten en vaardigheden te borgen, kun je tussentijds en tot een half jaar na afloop van de opleiding contact onderhouden met de docent.

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

2 dagen

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

Neem contact met ons op voor de mogelijkheden.

 

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen