//

Diepdruk


Ben je nieuw in de drukkerijbranche en wil je je ontwikkelen in de diepdruktechniek? Dan is onze Diepdruk rotatie opleiding iets voor jou. Wil je aan de slag als 1e drukker of senior operator? Met de opleiding Diepdruk rotatie ontwikkel je je tot dit niveau. Aanvullend op de diepdruk techniek kun je je kennis ook verbreden en meer te weten komen over Colormanagement of Fotospectraalmeting?

opleidingen

Bij GOC kun je jouw vakkennis makkelijk verbreden of verdiepen. Met ons aanbod aan technisch grafische opleidingen kun je je blijven ontwikkelen. De opleidingen in de druktechnieken offset en flexo zijn modulair opgebouwd. Je stapt in op jouw niveau en leert alleen wat je nog niet kent en kunt. Hetzelfde geldt voor de nabewerkings- en verpakkingstechnieken. De opbouw volgens ons opleidingsmodel (basis-, machine- en technisch operator) is bij Diepdruk rotatie verwerkt in één opleiding. Het eindniveau komt overeen met technisch operator.

Diepdruk rotatie

Duur:

18 lesdagen

Prijs:

5.950,-

Waardering:

Branche-erkend certificaat

Bekijk alle startdata en locaties

Colormanagement (ISO 12647)

Duur:

2 lesdagen

Prijs:

€ 815,-

Waardering:

Bewijs van deelname

Bekijk alle startdata en locaties

Fotospectraalmeting

Duur:

2 lesdagen

Prijs:

€ 815,-

Waardering:

Bewijs van deelname

Bekijk alle startdata en locaties

Voor wie
Ben je nieuw in de grafimediabranche en ga je werken bij een bedrijf waar de diepdruk techniek wordt toegepast, dan levert deze opleiding je de gewenste kennis. Ook als je al werkzaam bent in de grafische industrie en je wilt je kennis verbreden van bijvoorbeeld de offset of flexo techniek naar diepdruk, dan is dit de opleiding voor jou. 

Opleiding Diepdruk techniek
Bij GOC bieden wij de volgende diepdruk opleidingen aan:

Diepdruk rotatie

In 18 lesdagen ontwikkel je je van assistent diepdruk naar technisch operator. Je beheerst uiteindelijk niet alleen de machine, maar je bent in staat zelfstandig orders te produceren en storingen op te sporen én op te lossen. Ook inspecties en onderhoud aan de machine horen voortaan bij jouw takenpakket. 

In de eerste drie dagen maak je kennis met de basisbeginselen van het drukproces. Zoals welke kennis en vaardigheden nodig zijn om je werk goed te kunnen uitvoeren. De druk- en nabewerkingstechnieken die daarbij belangrijk zijn. Maar ook wat jouw rol is op de werkvloer. Daarna ga je op de juiste wijze een machine instellen en leer je het omgaan met verbruiksmaterialen en procesvariabelen, het controleren van de productie en het signaleren van fouten. De volgende stap is het zelfstandig orders kunnen produceren en in staat zijn om storingen op te sporen én op te lossen. Kortom, je leert een kwalitatief goed product te maken. Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Diepdruk rotatie.

Colormanagement (ISO 12647)
Is het voor jouw klanten cruciaal dat de kleuren van drukwerk exact lijken op het origineel? En dat elke keer opnieuw? Dan is de opleiding Colormanagement een aanrader. In twee dagen leer je in deze opleiding hoe je kleuren met behulp van profielen optimaal overdraagt van het ene apparaat naar het volgende. Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Colormanagement (ISO 12647)

Fotospectraalmeting
Wil jij efficiënter werken, minder inkt verspillen en betere kleurresultaten behalen? Dan is de tweedaagse opleiding Fotospectraalmeting precies wat je zoekt. Je leert hoe je met een fotospectraalmeter de exacte waarden van een kleur meet en beoordeelt. Zo kun je voor elke opdracht in één keer het juiste inktrecept bepalen. Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Fotospectraalmeting

Inschrijfformulier