//

EVP (ErVaringsProfiel)


EVP (ErVaringsProfiel)

Algemeen:

Een Ervaringsprofiel (EVP) is een ideaal  instrument voor zowel werkgever als  werknemer. Het maakt inzichtelijk over welke kennis, ervaring en competenties medewerkers beschikken en geeft aan binnen welke gebieden zij zich nog (beter) kunnen ontwikkelen. Werkgevers kunnen zo de kennis en vaardigheden van werknemers gerichter inzetten binnen het bedrijf, werknemers krijgen met het EVP meer inzicht in hun eigen kunnen en de mogelijkheden op het gebied van loopbaan en ontwikkeling.

Voor wie?

Werkgevers en werknemers die opgebouwde (vak)kennis en kwaliteiten snel en volledig vast willen laten leggen.

Wat leer ik?

Je krijgt inzicht in je opgebouwde kennis en kwaliteiten ten opzichte van een landelijke standaard (zoals een diploma), zonder dat er een formele beoordeling plaatsvindt. In samenwerking met een begeleider stel je zelf een portfolio samen aan de hand van een gevalideerde procedure. Een ‘360 graden feedback’ en een criteriumgericht interview zijn vaste onderdelen van het opstellen van het portfolio. Zo kom je tot een volledig en gestructureerd ervaringsprofiel waarin jouw algemene en beroepsspecifieke vaardigheden naar voren komen.

Duur:

individueel traject

De procedure is snel en duidelijk. Je vult een portfolio met diploma’s, zelfgemaakte producten en andere ‘ervaringsdocumenten’, zoals verslagen van functioneringsgesprekken. Deskundigen van GOC begeleiden je op afstand.

Het EVP richt zich vooral op zelf-inschatting, zelf-assessment en externe inschatting (360 graden feedback). Voor de reflectie op eigen kennis en kunde worden leidinggevende(n) en/of anderen uit je zakelijke netwerk betrokken.

Alles wordt gestructureerd in kaart gebracht, waarna wordt geanalyseerd welke vervolgstappen nodig zijn met betrekking tot je ontwikkeling en inzetbaarheid.

In het EVP project zit ook een beoordeling van de deelnemer aan de hand van een praktijkopdracht op de werkplek.

€ 950,- (excl. btw)

Bestaat uit:

 • leskosten
 • literatuur & materiaal
 • online leeromgeving
 • catering

Subsidie mogelijkheden

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Het betreft een individueel traject en kan op eigen tempo afgerond worden. EVP-trajecten zijn er momenteel voor de beroepen:

 • Drukken (digitaal drukker, flexo drukker, vellenoffsetdrukker, rotatieoffsetdrukker)
 • Nabewerken (snijden, vouwen, geniet brocheren, gelijmd/genaaid brocheren)
 • Webdesign en -development
 • Grafisch vormgever
 • DTP’er
 • Ordermanager (drukkerij, AV productiebedrijf, reclame- en communicatiebureau, uitgeverij)
 • Procesoperator druktechniek
Inschrijven

Je kunt je inschrijven d.m.v. de groene ‘Inschrijven’ knop. GOC neemt vervolgens contact met jou op zodat je aan kunt geven welk specifiek EVP-traject je wilt doorlopen. Voor het EVP-traject maken wij gebruik van een digitale werkomgeving. Na inschrijving ontvang je hiervoor de benodigde gegevens zoals een link naar deze digitale werkomgeving en inloggegevens.

Maatwerk

Het ervaringsprofiel is ook als maatwerktraject beschikbaar. Naast begeleiding op afstand van GOC is er dan bijvoorbeeld ook intensieve begeleiding op de werkvloer mogelijk. Onze binnendienst legt de mogelijkheden binnen maatwerk graag uit.

Inschrijfformulier

Plaats en data

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen