//

Machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd


Machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd

Algemeen:

De opleiding vindt plaats in de context van het kennen van de bedieningsaspecten van de bindstraat, het kunnen uitvoeren van de productie instellingen voor een nieuwe order en het op correcte wijze kunnen omgaan met de in het proces toegepaste materialen.

Voor wie:

Deze praktijkgerichte opleiding is bestemd operators aan een bindstraat die werken op het niveau van assistent bij het instellen en bedienen van de bindstraat en bijdraagt aan de productie onder supervisie van een ervaren collega.

Wat leer ik:

Na afloop van de opleiding ben je in staat om de elementaire handelingen tijdens het voorbereiden en instellen van de bindstraat te verrichten, de akkoordproef te maken en een bijdrage te leveren bij het tot stand komen van een goed product. Daarnaast voer je controles uit en signaleer en meldt je afwijkingen gedurende de productie. Je beschikt bovendien over kennis van het bindproces, rug- en omslagbewerkingen, lijmen en gazen.

Niveau:

Deze opleiding wordt gegeven op mbo werk- en denkniveau, op een herkenbare en praktijkgerichte manier. Om aan de opleiding deel te kunnen nemen moet je de opleiding basis operator hebben gevolgd of beschikken over relevante ervaring. Na afloop van de opleiding ontvang je na succesvolle afsluiting het branche-erkend GOC certificaat Machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd.Als machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd kun je doorstromen naar technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd.

Duur:

6 dagen

Tijdens de opleiding staan 6 onderwerpen centraal:

  • Basis nabewerken
  • Vakkennis binden
  • Machine kennis bindstraat
  • Machine kennis naaien
  • Voorbereiden productie
  • Werken aan kwaliteit

€ 1.750,- / € 2.100,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Eventueel extra kosten:
Herkansing eindopdracht: € 375,- (excl. btw)

Subsidie mogelijkheden

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Aanpak:

Deze opleiding is bijzonder interactief. Zelfanalyse, opdrachten, discussie, ervaringsuitwisseling en inbreng eigen praktijk maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Om nieuwe inzichten en vaardigheden te borgen, kun je tussentijds en tot een half jaar na afloop van de opleiding contact onderhouden met de docent en andere cursisten.

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

6 dagen
Het examen bestaat uit portfolio opdrachten en een eindopdracht.

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je na succesvolle afsluiting het branche-erkend GOC certificaat Machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd.Als machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd kun je doorstromen naar technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd.

Inschrijfformulier

Plaats en data

29 mei 2024, Veenendaal

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen