//

Technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd


Technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd

Algemeen:

De opleiding vindt plaats in de context van een ‘volwassen’ vakmanschap waarbij de operator in staat is om zelfstandig de bindstraat in te stellen / om te stellen, het productieproces te starten en de order te produceren met de daarbij behorende kwaliteit en kwantiteit. Daarnaast is de operator in staat om op een adequate wijze verstoringen tijdens het proces te signaleren en op te lossen.

Voor wie:

Deze praktijkgerichte opleiding is bestemd voor operators aan een bindstraat die zelfstandig de bindstraat bedienen.

Wat leer ik:

Na afloop van de opleiding ben je in staat om complexe handelingen tijdens het instellen en bedienen van de bindstraat uit te voeren. Je produceert met verantwoordelijkheid voor kwaliteit met als eindresultaat een kwalitatief en kwantitatief goed afgewerkt product. Daarnaast plan en voer je onderhoud aan de machine uit en registreert productiegegevens.

Niveau:

Deze opleiding wordt gegeven op mbo werk- en denkniveau, op een herkenbare en praktijkgerichte manier. Om aan de opleiding deel te kunnen nemen moet je de opleiding machine operator garenloos/genaaid gebrocheerd hebben gevolgd of beschikken over relevante ervaring. Na afloop van de opleiding ontvang je na succesvolle afsluiting het branche-erkend GOC certificaat Technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd. Als technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd kun je doorgroeien naar procesoperator of naar praktijkopleider.

Duur:

5 dagen

Tijdens de opleiding staan 5 onderwerpen centraal:

  • Procesvariabelen
  • Productie garenloos
  • Bijzondere producties
  • Productieverstoringen
  • Procesbeheersing en onderhoud

€ 1.750,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Eventueel extra kosten:
Praktijkexamen of herkansing praktijkexamen: € 375,- (excl. btw)

Subsidie mogelijkheden

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Aanpak:

Deze opleiding is bijzonder interactief. Zelfanalyse, opdrachten, discussie, ervaringsuitwisseling en inbreng eigen praktijk maken het leerproces persoonlijk en zeer praktijkgericht. Om nieuwe inzichten en vaardigheden te borgen, kun je tussentijds en tot een half jaar na afloop van de opleiding contact onderhouden met de docent en andere cursisten.

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

De opleiding duurt 5 dagen.
Het examen bestaat uit portfolio opdrachten en een proeve van bekwaamheid.

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je na succesvolle afsluiting het branche-erkend GOC certificaat Technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd. Als technisch operator garenloos/genaaid gebrocheerd kun je doorgroeien naar procesoperator of naar praktijkopleider.

Inschrijfformulier

Plaats en data

30 september 2024, Veenendaal

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen