//

Vouwen


Ben je nieuw in de binderij of wil je verder groeien in de nabewerkingstechniek vouwen. Dan zijn onze opleidingen iets voor jou. De opleidingen sluiten op elkaar aan, zodat je je kennis steeds verder kunt verdiepen. Mis je als niet technische medewerker in het bedrijf de basiskennis van de nabewerkingstechniek in jouw organisatie? Dan is de Introductie in de techniek vouwen geschikt. Wil je aan de slag als productiemedewerker, operator, 1e vouwer of senior operator/procesoperator in de nabewerkingstechniek vouwen? Met de opleidingen Basisoperator, Machine operator, Technisch operator en Procesoperator stap je in op het niveau waarin jij je wilt ontwikkelen. Voor de productieleiders hebben we de opleiding Procesverantwoordelijke. Met het behalen van de opleiding Technisch operator komt de kennis overeen met de voorheen gebruikte opleidingsnaam Vellenbewerken vouwen. Wil je de technieken of processen beter beheersen? Neem dan eens een kijkje bij onze opleidingen vouwen!

opleidingen

Basisoperator

Duur:

3 dagen

Prijs:

€ 1.105,-

Waardering:

Branche-erkend certificaat

Bekijk alle startdata en locaties

Machine operator vouwen

Duur:

5 dagen

Prijs:

€ 1.840,-

Waardering:

Branche-erkend certificaat

Bekijk alle startdata en locaties

Technisch operator vouwen

Duur:

7 dagen

Prijs:

€ 1.840,-

Waardering:

Branche-erkend certificaat

Bekijk alle startdata en locaties

Procesoperator

Duur:

7 dagen

Prijs:

€ 2.220,-

Waardering:

Branche-erkend certificaat

Bekijk alle startdata en locaties
Voor wie
We hebben voor iedereen binnen de binderij een passend instapniveau, van beginner tot gevorderde. Bij GOC kun je jouw vakkennis makkelijk verbreden of verdiepen. Onze opleidingen zijn namelijk modulair. Je kunt dus instappen op jouw niveau en leert alleen wat je nog niet kent en kunt. Zo zet je in korte tijd de volgende stap in je loopbaan.

Opleidingen vouwen
Bij GOC bieden wij de volgende opleidingen snijden aan:

Basisoperator vouwen
Aan de slag als basisoperator vouwen? In drie dagen maak je kennis met de basisbeginselen van het werken met de vouwmachine. Zoals welke kennis en vaardigheden nodig zijn om je werk goed te kunnen uitvoeren. De vouwtechnieken die daarbij belangrijk zijn. Maar ook wat jouw rol is op de werkvloer. Na deze opleiding kun je je ook specialiseren in een andere nabewerkings- of druktechniek.
Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Basisoperator vouwen

Machine operator vouwen
Heb je kennisgemaakt met het werk als operator van de vouwmachine, dan wil je natuurlijk ook de techniek beheersen. In de opleiding Machine operator vouwen verdiep je je specifiek in de techniek vouwen. In vijf dagen leer je meer over de machine, de verschillende materialen en vouwtechnieken. En hoe je de productie controleert en eventuele fouten opspoort.
Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Machine operator vouwen

Technisch operator vouwen
In de opleiding Technisch operator vouwen leren operators in vijf dagen om zelfstandig orders te produceren en een goed product te maken. Je leert natuurlijk hoe je de machine op de juiste manier moet bedienen. Maar je bent na deze opleiding vooral ook in staat storingen te signaleren en op te lossen. Ook ben je medeverantwoordelijk voor de technische conditie van de machine.
Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Technisch operator vouwen

Procesoperator vouwen
In de opleiding Procesoperator vouwen krijg je in vijf dagen handvatten om aan de slag te gaan met het verbeteren van de processen in je werk en van je werkplek. Samen met een docent en mede cursisten uit bedrijven met een andere nabewerkings- of druktechniek ga je van bovenaf naar je werk kijken. Wat gebeurt er nu en hoe kan dat beter, sneller of zuiniger? Procesoptimalisatie heet dat. Wil je meer weten? Bekijk onze opleiding Procesoperator vouwen

Inschrijfformulier