//

Adobe Photoshop


Adobe Photoshop

Algemeen:

Professionele fotografen, vormgevers en dtp-ers maken voor beeldbewerking gebruik van Adobe Photoshop. Het is hét instrument voor het bewerken en verwerken van digitaal zwart-wit of kleurenbeeld, bestemd voor drukwerk maar ook voor multimediagebruik en de productie van Internetpagina’s. In de cursus Adobe Photoshop CC leer je de belangrijkste mogelijkheden van het programma kennen.

De cursus is een blok in de certificerende opleiding DeskTopPublishing CC. Het blok Adobe Photoshop kun je ook afzonderlijk volgen.

Voor wie is de opleiding Adobe Photoshop bestemd?

Deze opleiding is bestemd voor medewerkers uit grafische bedrijven, reclamebureaus, grafisch vormgevers of redactiemedewerkers van uitgeverijen die digitaal beeld willen be- en verwerken.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Je leert de gewenste uitsnede van een afbeelding te maken en de afmeting en benodigde resolutie op elkaar af te stemmen, zodat de afbeelding geschikt is voor de bestemde media. Je leert werken met de gereedschappen voor zowel het bewerken van pixels als voor het bewerken van vectoren. Je leert retouche toe te passen op een afbeelding en deze zodanig te bewerken dat een deel ervan vrijstaand in een opmaakprogramma te importeren is. De kleurruimte van een afbeelding leer je geschikt te maken voor de gegeven publicatiemethode en je leert standaard toon- en kleurcorrecties uit te voeren. Ook leer je eenvoudige beeldmanipulaties uit te voeren met behulp van lagen en laagmaskers. Bovendien leer je tekst te plaatsen en te bewerken en bestanden in het juiste bestandsformaat te bewaren zodat deze – zowel voor drukwerk als voor beeldscherm – correct kunnen worden verwerkt.

Wat is het niveau van de opleiding Adobe Photoshop?

Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

Wat is de duur van de opleiding?

5 dagen

Tijdens de opleiding staan 6 onderwerpen centraal:

  • kennismaken met Photoshop
  • selecteren van pixels
  • manipuleren van pixels
  • werken met vectoren
  • lithografische aanpassingen
  • efficiënt werken

€ 1.630,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Subsidie mogelijkheden

Nog geen ervaringsverhalen beschikbaar

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

5 dagen

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

Inschrijfformulier

Plaats en data

28 augustus 2024, Veenendaal

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen