//

Pilot praktijkleren in samenwerking met Zalsman


Praktijkleren afbeelding

Samen met Zalsman gaan we als GOC iets nieuws in de markt zetten. Medewerkers die niet in staat zijn een mbo opleiding te volgen, kunnen nu een praktijkcertificaat krijgen wanneer zij aantonen werkprocessen van een opleiding (niveau 1, 2 of 3) te beheersen. Een docent van GOC begeleidt dit traject door de werknemer ook nog op een laagdrempelige manier informatie te bieden op thema’s die van belang zijn.

Deze pilot is bedoeld voor werkzoekenden en werkenden zonder startkwalificatie (diploma). En voor wie het behalen van een volledig mbo-diploma vooralsnog niet haalbaar lijkt.

De pilot praktijkleren is een mbo opleiding in de derde leerweg. GOC heeft hiervoor een erkenning. Voor een opleiding in de derde leerweg geldt geen wettelijk vastgestelde studieduur, zoals dat bij een reguliere mbo opleiding wel het geval is. We kunnen de theorie en de duur van de opleiding daardoor veel beter aanpassen op wat de medewerker al weet en kan. De totale opleidingsduur is korter door minder beroepspraktijkvorming in dit leerwegtraject.

Geïnteresseerd? Bel of mail naar 0318-539119, [email protected].