//

Stralende medewerkers Royal Sens met diploma


Opnieuw is bij Royal Sens in Rotterdam een opleidingstraject succesvol afgesloten. Al vele jaren mag GOC bij dit innovatieve bedrijf opleidingen voor drukkers en nabewerkers verzorgen.

Dit keer betrof het de eerste groep die een volledig traject volgens het nieuwe opleidingsmodel van GOC heeft gevolgd. Dit traject bestaat uit drie fasen, namelijk:

  • Basisoperator algemeen
  • Machine operator eigen techniek
  • Technisch operator eigen techniek

De deelnemers hebben de opleiding afgerond met een praktijkexamen aan de drukpers en daarmee aangetoond dat ze kunnen functioneren als ‘Technisch operator vellenoffset’ op mbo 3 niveau.

Het behalen van dit certificaat is zowel voor de deelnemers als voor het bedrijf van grote waarde. Het bedrijf liet dit tijdens de uitreiking van de certificaten direct blijken door de geslaagden een aangepaste arbeidsovereenkomst aan te bieden waarin zij vanaf nu daadwerkelijk als drukker worden benoemd.

Ondanks de vertraging, die vanwege de lockdown periode is ontstaan, is het toch gelukt om het totale traject binnen twee jaar af te ronden. Dit dankzij de flexibiliteit van alle betrokkenen.


Van links naar rechts: Mojtaba Sadegian, Mohammed Moqbel,
Manuel de Brito en GOC docent Cor Henzen