//

Subsidieverhoging op veel GOC opleidingen


Subsidie verhoogd naar 50%

Vanaf 1 mei 2020 heeft het A&O Fonds Grafimediabranche tijdelijk de eigen subsidieregeling van 40% naar 50% verhoogd. Van deze regeling is tot 1 november 2020 gebruik te maken. Het nieuwe subsidiepercentage geldt ook voor het Europese subsidieproject Create your future voor duurzame inzetbaarheid en toekomstgericht scholen.

Het A&O Fonds wil de bedrijven met deze bijdrage steunen en stimuleren bij het toekomstproof houden van de organisatie. Bijvoorbeeld door met scholing medewerkers te laten investeren in hun inzetbaarheid. De huidige situatie laat meer dan ooit zien hoe belangrijk het is om te investeren in vakmanschap, inzetbaarheid en vitaliteit van de medewerkers. Zo speel je in op veranderingen en benut je eerder nieuwe kansen.

Deze subsidieregeling is van toepassing op:

  • Printmedia opleidingen: zowel open inschrijvingen als maatwerkopleidingen. Een groot deel van de GOC opleidingen valt onder deze regeling.
  • Het toekomstgericht opleidingsaanbod van GOC via het Europese subsidieproject Create your future.
  • Een duurzaam inzetbaarheidstraject eveneens via het subsidieproject Create your future. Denk daarbij aan een bedrijfsscan, duurzame inzetbaarheidsscan onder de (een groep) medewerkers, het uitwerken van een activiteitenplan.

Voor leden van KVGO en ZSO kan de subsidie met deze verhoging, in combinatie met de Europese subsidieregeling Create your future oplopen tot maximaal 85%.

Voorwaarden:

  • De verhoging naar 50% subsidie is ingegaan vanaf 1 mei 2020 en geldt tot 1 november 2020.
  • Het verhoogde subsidiepercentage geldt voor nieuwe en lopende trajecten. Afgesloten trajecten en opleidingen komen hiervoor niet in aanmerking.

Maak juist nú gebruik van deze mooie regeling en blijf die sterke speler binnen de grafimediabranche.

Bel of mail naar (0318) 53 91 11, [email protected].

Klik hier verder voor meer informatie over de subsidieregelingen of bekijk de opleidingen van GOC, opgebouwd volgens ons nieuwe opleidingmodel.