//

Vacatures melden


Enthousiaste mensen, verspreid over Nederland, staan klaar om de grafimediabranche in te stromen. Bied jij ze een leer-/werkplek?

Vacatures zijn voor drukkerijen en kartonnagebedrijven steeds lastiger in te vullen. Iets dat de komende jaren nog moeilijker gaat worden. GOC heeft daarom een gerichte wervingscampagne opgezet. Met o.a. beroepenfilmpjes wordt duidelijk gemaakt wat voor een mooie dingen we in de branche maken.
Wat blijkt, we hebben een behoorlijk aantal mensen geïnteresseerd gekregen in het werken in onze branche.

De geïnteresseerden zijn jonge mensen die graag opgeleid willen worden en aan het werk willen. Ideale personen om een leer-/werktraject mee aan te gaan. Maar ook mensen met een technische affiniteit en andere werkervaring, die een baan in onze branche ambiëren.

We weten dat er veel vacatures in de branche zijn en dat er ook nog meer gaan komen. GOC wil op korte termijn die vacatures invullen door de bedrijven te matchen met deze geïnteresseerden .

Dit is dé kans om vacatures in te vullen met kandidaten die willen en kunnen. We zorgen samen, al dan niet ondersteund met een leer-/werktraject of een korte introductiecursus met op langere termijn een branche-erkende beroepsopleiding van GOC, dat het verloop aan vakkrachten in de grafimediabranche wordt opgevangen.

Onze aanpak
De eerste actie na binnenkomst van een aanmelding en goedkeuring van het cv is een telefonische intake. We letten vooral op de interesse en of ze zich goed hebben geïnformeerd aan de hand van de beroepenfilmpjes. Na deze eerste selectie heeft een docent een tweede gesprek. We krijgen zo helder of we met willers en kunners te maken hebben en of de raakvlakken aanwezig zijn qua niveau en technische achtergrond.

Kandidaten voorstellen
Heb je een vacature of zelfs meerderen en interesse in een kennismaking met deze enthousiaste kandidaten? Mail of bel ons voor informatie en het inplannen van een afspraak: [email protected] of (0318) 53 91 06.

Uitgebreide informatie over een leer-/werktraject en andere grafische opleidingen is te vinden op onze website:
– BBL bedrijven
– BBL studenten
– cursusaanbod

De vacatures zien we graag tegemoet.