//

Vakmanschap nabewerkers verhogen


Bij Control Media, een van de meest moderne internetdrukkerijen van Nederland, hecht men veel waarde aan het verhogen van kennis en vakmanschap bij de medewerkers. Na de oprichting in 1992 heeft Control Media zich razendsnel ontwikkeld.

In het bedrijf, gevestigd in een schitterend pand in Etten-Leur, wordt een grote verscheidenheid van drukwerk, zoals brochures, magazines en catalogi 24/7 in eigen beheer geproduceerd en afgewerkt, gebruikmakend van een groot en uitgebreid machinepark.

De groeiende vraag van hun klanten naar kwalitatief hoogwaardig drukwerk is voor het bedrijf aanleiding GOC te vragen een Engelstalige opleiding voor hun nabewerkers te verzorgen. Dankzij het verhogen van kennis van de betreffende medewerkers kan men efficiënter en volgens de kwaliteitseisen van Control Media produceren.

In negen groepen zijn ca. 60 medewerkers gestart met de opleiding Basis nabewerking, en afhankelijk van hun (toekomstige) functie stromen ze daarna door naar de vervolgopleiding in de technieken snijden, vouwen of brocheren.

Voorbeelden uit eigen praktijk hebben centraal gestaan in deze praktijkgerichte opleiding, zodat het aangeleerde beter blijft hangen. Tijdens de opleiding heeft iedereen aan een eigen portfolio gewerkt. De opdrachten die ze daarvoor hebben uitgevoerd zijn onderdeel van de dagelijkse workflow binnen Control Media.

Met recht een heel mooi project!