//

Waag de sprong naar duurzame inzetbaarheid


Hoe gelukkig zijn medewerkers in jouw bedrijf? Met de huidige krapte op de arbeidsmarkt is het van groot belang om in ieder geval je huidige personeel vast te houden. Daar helpen de programma’s en subsidies van Create your future je bij. Maak ook werk van een prettige werkomgeving, goed werkgeverschap en ontwikkelingsmogelijkheden van jouw medewerkers! De komende weken gaan we het land in om er alles over te vertellen. Mogen we ook vrijblijvend bij jou langskomen? Maak dan snel een afspraak!


 

Opleidingen die de komende maanden van start gaan:

 

Praktijkopleider: 8 juni
Adobe update cc: 16 juni
Social selling: 1 september
Introductie leidinggevende: 8 september
Machine operator vlakstansen: 9 september
Technisch operator offset: 13 september
Machine operator flexo: 14 september
Machine operator vouwplakken: 15 september
Machine operator snijden: 15 september
Mbo Grafisch operator (BBL): 16 september
Introductie grafimedia technieken: 20 september
Praktisch leidinggeven: 21 september

Op onze website vind je ons totale aanbod aan opleidingen. Vragen over onze opleidingen of maatwerk trajecten? We zijn te bereiken via (0318) 53 91 19 of  [email protected].


 

Vakdag Print & Sign

 

Al een bezoek aan de Vakdag op 24 mei ingepland? Bezoek dan vooral stand E36. We zijn jouw partner voor opleidingen en maatwerktrajecten, HR-vraagstukken, instroom, duurzame inzetbaarheid en subsidieregelingen. Onze adviseurs denken graag met je mee over onder andere interne scholing om je bedrijf toekomstbestendig te maken. Ons opleidingsmodel geeft alle ruimte om de kennis en vaardigheden van je medewerkers te verbreden of verdiepen.

 


 

Vakkennis en vaardigheden overdragen een vak apart

 

Goede praktijkopleiders zijn onmisbaar bij het opleiden van leerlingen en trainen van nieuwe of minder ervaren collega’s. Het overdragen van vakkennis en vaardigheden is een vak apart.

Moet je iets uitleggen of kun je het beter voordoen? Hoe sluit je aan bij iemands leervoorkeuren? En hoeveel ruimte geef je iemand eigenlijk om fouten te maken?

Met de praktische opleiding Praktijkopleider van GOC groeit je medewerker in de rol als praktijkopleider. Voor deze opleiding en de begeleidingstaken van de praktijkopleider zijn subsidies van het A&O Fonds Grafimediabranche beschikbaar.

Klik hier >>


 

Investeren in duurzame inzetbaarheid loont

 

Hoe zorg je als werkgever ervoor dat werknemers hun vakmanschap versterken, langer gezond, vitaal en gemotiveerd aan het werk blijven en hun werkplezier vergroten. Ook als zij ouder worden.

Dat betekent aandacht voor duurzame inzetbaarheid. Met het subsidieproject Create your future ondersteunt het A&O Fonds Grafimediabranche werkgevers, werknemers, HR en OR je hier graag bij. Waag de sprong en maak een afspraak voor een gratis oriënterend gesprek.

 

Klik hier >>


 

Rondleiding GOC trainers bij kartonfabriek in Eerbeek

 

Folding Boxboard Eerbeek B.V. heeft 360 jaar ervaring met het maken van vouwkarton voor verpakkingen van levensmiddelen, farmaceutische producten en cosmetica.Michel Gandolfi en Peter Hommel vergrootten de kennis over vouwkarton bij de trainers Sander, Rob en Marcel. Deze rondleiding gaan ook onze cursisten ervaren.

 

CO2 & energiereductie:
ben jij er klaar voor?

 

Op 8 en 9 juni 2022 organiseren KVGO, GOC, Dienstencentrum, BlueTerra en A&O Fonds Grafimediabranche een regiobijeenkomst waar je in korte tijd helemaal wordt bijgepraat over dit thema.

De bijeenkomsten zijn op

8 juni: Eigentijdserf, Noord-Brabant, 15.00-18.00 uur.
9 juni: Stadion PEC Zwolle, Overijssel, 15.00-18.00 uur.

Aanmelden
Stuur een e-mail met de datum van je keuze en de namen van de deelnemers naar: [email protected].