//

Waar werelden elkaar ontmoeten, ontstaat verbinding!


Dat jongere generaties een eigen kijk op werken en de toekomst hebben, weten we. Maar hoe leuk is het dan om daarover in gesprek te gaan! Het is immers voor ons grafici goed én leerzaam om met alle generaties in gesprek te gaan. Ontmoetingen die gaan over wat de behoeften zijn en hoe we samen een route kunnen ontwikkelen naar jonge, inspirerende en leergierige grafische collega’s!

PRINT YOUR FUTURE !! Waar werelden elkaar ontmoeten, ontstaat verbinding! ‘Wat beweegt jonge mensen in hun werk? Hoe kijken ondernemers ertegenaan? Waar verbinden we met elkaar?’ Tijdens de Vakdag Print&Sign hebben we de eerste onderwerpen verkend! Samen met de jonge generatie en bedrijven vanuit het Europese Print Your Future project, A&O Fonds Grafimediabranche, GOC, GLU en de specialisten die de sessie tijdens de Vakdag hebben verzorgd.

Natasja Kastelein-Stouthart, Naomi Hofman, Louise Babel, Claire Decker, Peter Lagerweij, Heleen Ernst, Richard van Hoorn, Miriam Buijs, Bert van Toor, Richard Leloux, Lisanne Hoornweg, Sandra Beentjes, Tamara Tielen.

Dank voor jullie medewerking met speciale dank aan Rob de Graaf van Oakfield Media.