//

Wat beweegt (jonge) mensen in hun werk!


Wat vinden jongeren belangrijk? Dat is een vraag die we ons eigenlijk veel te weinig stellen. Als je met ze in gesprek gaat over werk, levert dat namelijk waardevolle inzichten op die je kunt gebruiken om jouw vacatures aantrekkelijker te maken voor een nieuwe generatie. Doe je voordeel met de video die we voor je maakten van de gesprekken met studenten tijdens de recente Vakdag Sign & Print. En mik je toch liever op die ervaren, oudere werknemer? Dan kun je ook uitstekend terecht op de vernieuwde website van C3 werkt!


Opleidingen die binnenkort van start gaan:

Basisoperator druktechnieken: 10 januari 2022
Basisoperator nabewerkingstechnieken: 10 januari 2022
Technisch operator offset: 12 januari
Grafisch (media) vormgever: 18 januari
Praktijkopleider: 20 januari
Intro grafimedia technieken: 25 januari
Mbo Grafisch operator (BBL): 24 januari
Social selling: 9 februari
Machine operator vouwplakken: 10 februari
Machine operator vlakstansen: 11 februari
Introductie leidinggeven: 17 februari
Intro papier en karton: 1 maart
WordPress voor vormgevers: 1 maart
Operationeel leidinggeven: 10 maart
Praktisch leidinggeven: 10 maart
Technisch operator flexo: 11 maart
Machine operator offset: 14 maart
Machine operator flexo: 15 maart


Vernieuwde website C3 werkt!

Heb jij ‘m al gezien? De nieuwe website van C3 werkt! Met een frisse, nieuwe uitstraling en een overzichtelijke indeling is het nu nog makkelijker om een nieuwe medewerker of nieuwe baan te vinden. Ook ontdek je online hoe C3 werkt! bedrijven ondersteunt met activiteiten op het gebied van instroom, werving, matchmaking, loopbaanontwikkeling, duurzame inzetbaarheid, interne mobiliteit en outplacement. Kijk snel op www.c3werkt.nl


Grafimediabranche stimuleert met nieuwe subsidieregeling vitaal en gezonder werken!

Drukkerijen en andere grafimediabedrijven, lid van KVGO en verzekerd bij Zilveren Kruis, kunnen gebruikmaken van een nieuwe subsidieregeling om ziekteverzuim terug te dringen en de vitaliteit te verbeteren. Het gaat om een unieke brancheregeling die mogelijk wordt gemaakt door Zilveren Kruis.

Klik hier >>


Leidinggeven en Praktijkopleider

Wil jij in de huidige krappe arbeidsmarkt toch jonge medewerkers aan je bedrijf binden? Of de talenten en capaciteiten in jouw teams nog beter benutten, zodat de inzetbaarheid en productiviteit van medewerkers toeneemt?

Dan starten er binnenkort een aantal interessante opleidingen voor jou bij GOC. Het gaat om:


BBL-opleiding Grafisch operator in regio Amsterdam

Wil jij je in de huidige krappe arbeidsmarkt onderscheiden als werkgever? En zie je kansen in digitaal drukwerk of een andere techniek? GOC start op 24 januari 2022 met de BBL-opleiding Grafisch operator in de regio Amsterdam. Perfect als jij jongeren of zij-instromers een kans wilt geven in jouw bedrijf of huidige medewerkers ontwikkelperspectief wilt bieden.

De BBL-opleiding duurt maximaal 14 maanden. Deelnemers volgen één dag in de week lessen van ervaren vakdocenten. De rest van de tijd leren ze op de werkvloer in jouw bedrijf. Zo heb je direct voordeel van dit scholingstraject. Je kunt bovendien gebruik maken van aantrekkelijke subsidieregelingen.

Klik hier >>


Waar werelden elkaar treffen

Dat jongere generaties een eigen kijk op werken en de toekomst hebben, weten we. Maar hoe leuk is het dan om daarover in gesprek te gaan! Het is immers voor ons grafici goed én leerzaam om met alle generaties in gesprek te gaan. Ontmoetingen die gaan over wat de behoeften zijn en hoe we samen een route kunnen ontwikkelen naar jonge, inspirerende en leergierige grafische collega’s!

Klik hier >>


Praktisch leidinggeven op de werkvloer

Na zes lesdagen hebben vijf medewerkers van Dobber Healthcare in Alkmaar de incompany opleiding ‘Praktisch leidinggeven op de werk vloer’ afgerond. Verhogen van het vakmanschap en de professionaliteit van de medewerkers is voor het bedrijf belangrijk met de steeds strengere kwaliteitseisen.

Na deze praktijkgerichte en interactieve training weten de leidinggevende medewerkers in te spelen op wat teamleden motiveert en hoe de samenwerking in een team te verbeteren. Ook  beheersen ze gesprekstechnieken en coaching vaardigheden waarmee ze hun communicatie kunnen stemmen op hun team. Geïnteresseerd in een maatwerkopleiding voor jouw medewerkers? Bel of mail naar: 0318 – 53 91 19 of [email protected].

Klik hier >>