//

Webinar duurzame inzetbaarheid in de grafimediabranche


Wordt het werken in ploegendiensten als zwaar ervaren of hebben je medewerkers moeite met slapen na een nachtdienst? Zie je graag meer initiatief bij je personeel als het gaat om hun eigen ontwikkeling? Of wil jij met andere leidinggevenden groeien in persoonlijk leiderschap en coachend leidinggeven? 

Vraagstukken die aan bod kunnen komen in een maatwerktraject duurzame inzetbaarheid. Met scans, workshops en coaching ga je aan de slag met zaken als vitaliteit, inzetbaarheid en werkplezier. Doen medewerkers eigenlijk waar ze goed in zijn, wat is er nodig om ze beter te laten presteren en hoe houden ze hun werk op de lange termijn met plezier vol? Daarbij leren medewerkers die in ploegendienst werken bijvoorbeeld hoe ze beter kunnen slapen na een nachtdienst en welk voedingspatroon het best past bij wisselende diensten.

Kleine veranderingen in gedrag en leefstijl kunnen leiden tot productiviteitsstijgingen van wel vijf procent? En je medewerkers worden er ook nog eens blij van. Neem even de tijd voor dit webinar en luister naar de ervaringen van drukkerij Van den Burg en de SMG Groep, waar al trajecten op het gebied van duurzame inzetbaarheid lopen.

Investeren in duurzame inzetbaarheid is nu extra aantrekkelijk. Via het Create your future-project kun je namelijk tot wel 75% van de kosten vergoed krijgen. Ontdekt meer over de mogelijkheden en de subsidie in dit korte webinar. Kom snel in actie want dit project stopt eind 2021.

N.B.: Dit is een fragment uit een langere online bijeenkomst over het Create your future project.