//

Creëer ontwikkeling


De enige constante in de grafimediasector is misschien wel verandering. Nieuwe technieken, veranderende klantvragen en gewijzigde marktomstandigheden zorgen dat jouw organisatie steeds moet meebewegen. En medewerkers zich moeten blijven ontwikkelen. Daarbij ondersteunen we je als dé grafische opleider van Nederland natuurlijk graag. Mogelijkheden te over in deze nieuwsbrief.Selectie uit ons totale aanbod

Basisoperator: 5 september
Introductie leidinggeven: 7 september
Klantgericht denken en doen: 7 september
Adobe InDesign: 12 september
Machine operator snijden: 15 september
Intro grafimedia technieken: 20 september
Machine operator vouwplakken: 22 september
Machine operator vlakstansen: 23 september
Mbo grafisch operator (BBL): 26 september – Zwolle
Machine operator flexo: 29 september
Machine operator offset: 19 oktober
Praktisch leidinggeven: 28 oktober
Praktijkopleider: 2 november
Operationeel leidinggeven: 2 november

Op onze website vind je het totale aanbod aan opleidingen. Vragen over opleidingen, maatwerk of subsidieregelingen? We zijn te bereiken via (0318) 53 91 19 of [email protected].GO! magazine

Kennis in de organisatie borgen en uitbreiden. Dat is veelal de basis voor bedrijven die bij GOC met een opleidingsverzoek komen. De wensen en uitwerkingen zijn even breed als de enorme diversiteit aan activiteiten in de grafimedia-, verpakkings- en kartonnagebedrijven.

In ons nieuwe GO! magazine staan uiteenlopende verhalen van bedrijven en deelnemers over de verdiepingsslag of verbreding in kennis die met opleiden zijn gerealiseerd. Laat je inspireren en leg je vraag aan ons voor.

Klik hier >>Mbo opleiding start in Zwolle

Op 26 september start weer een groep nieuwkomers in de branche. Zij volgen een mbo leer-werktraject (BBL) die opleidt tot Grafisch operator.

Voor de wekelijkse theoriedag gaan deze deelnemers naar Zwolle. Is dit een gunstige locatie voor een nieuwe medewerker in jouw organisatie? Aanmelden is nog mogelijk. Bel of mail naar: 0318 – 53 91 19 of [email protected].

Klik hier >>Duurzame in zetbaarheid juist nu belangrijk

Medewerkers zijn het goud van jouw bedrijf. Je kunt geen dag zonder ze. Alle reden om ze te koesteren. En te kijken hoe je ervoor kunt zorgen dat ze elke dag met plezier naar jouw bedrijf blijven komen. Juist nu de arbeidsmarkt krapper dan ooit is en het dus ontzettend belangrijk is om medewerkers aan je te binden.

Create your future helpt je daarbij. Met een scala aan activiteiten op het gebied van vitaliteit, leren en ontwikkelen en leiderschap kan je snel en effectief aan de slag met duurzame inzetbaarheid in jouw organisatie.

Klik hier >>Operatoropleiding digitaal printen

Door de komst van productie-inkjet verandert de functie van digitaal drukker. Op deze nieuwe trend speelt GOC in om een passende opleiding te bieden die verder gaat dan de leverancier biedt. De functie van print-operator in productie inkjet vereist nu eenmaal andere competenties dan het bedienen van een toner machine. Zeker als het gaat om de rollen inkjet.

Met de nieuwe generatie productie inkjet is de handmatige interventie tot een minimum beperkt. Dat betekent dat de workflow, het aanbieden van de orders aan de pers en de productie meer geautomatiseerd kan worden. GOC ontwikkelt op dit moment een opleiding om deze nieuwe manier van werken eigen te maken.Gecerti
ficeerde leermeesters

Technische talenten bij Koninklijke Van der Most worden tijdens hun BBL opleidingstraject optimaal begeleid door gediplomeerde leermeesters. Acht ervaren machine-operators hebben in-company een uitgebreide praktijkopleiders opleiding gevolgd van GOC. In 2,5 dag is onder andere veel aandacht gegeven aan communiceren en het leidinggeven op de werkvloer.