//

Zeefdruk


Denk je er over om een zeefdruk opleiding te volgen? Wil jij graag meer leren over de verschillende zeefdruktechnieken? Waar je het op kunt toepassen. Welke ontwikkelingen er zijn in het vak? Hoe je de juiste keuzes maakt wat betreft zeefdrukgazen, inkten, substraten en hechting? Misschien is de opleiding zeefdruk bij GOC iets voor jou!

opleidingen

Basis opleiding zeefdruk

Duur:

2 dagen

Prijs:

€ 950,-

Waardering:

Bewijs van deelname

Bekijk alle startdata en locaties

Leerwerktraject zeefdruk en sign

Duur:

6 dagen

Prijs:

€ 1.950,-

Waardering:

Bewijs van deelname

Bekijk alle startdata en locaties

Voor wie 
Tot de deelnemers behoren onder meer drukkers, grafisch kunstenaars, standbouwers en procesoperators van industriële bedrijven die werken met zeefdruk. Natuurlijk ontkom je niet aan theorie, maar je gaat vooral veel zelf aan de slag met zeefdrukken. Daardoor is de opleiding goed te volgen als jij op mbo-niveau denkt en werkt. 

Opleidingen zeefdruk 
Bij GOC bieden wij de volgende opleiding zeefdruk aan:  

Basisopleiding zeefdruk  
Ben je nieuw in de drukkerijbranche? Of heb je nog geen of beperkte ervaring met zeefdruk? Dan is deze opleiding interessant voor jou! In twee dagen leer je de basis van het zeefdrukken en krijg je alle informatie die je nodig hebt om zelf met zeefdruk aan de slag te gaan. Of je nu wilt drukken op textiel, metalen, hout, papier of kunststof. Wil je meer weten? Bekijk onze Basisopleiding zeefdruk  

Aanvullende workshop Textiel zeefdruk
Tijdens deze workshop krijgt je inzicht in de diverse mogelijkheden van de textieldruk. 

Binnen de zeefdruk neemt textieldruk een bijzondere plaats in. We kunnen drukken op de stof maar ook in het textiele weefsel. Aan zeefdruk op textiel worden hoge eisen gesteld. Tijdens de workshop wordt er aandacht besteed aan onder meer de grip en de kleur- en wasechtheid. In deze techniek zijn ook speciale effecten mogelijk zoals puff, glitter of een glow in the dark effect. 

Inschrijfformulier