//

DeskTopPublishing


DeskTopPublishing

Algemeen:

Deze volledige en gekwalificeerde DTP opleiding is speciaal voor mensen die zich verder willen ontwikkelen in het zelfstandig en professioneel kunnen opmaken van grafimedia producties. Tijdens de opleiding staan de kerntaken van een DTP-er centraal zoals het geschikt maken van bestanden en materialen voor grafische verwerking, het realiseren van producties, zoals  advertenties, posters, brochures, folders, boeken en jaarverslagen en het aanleveren van bestanden volgens productiespecificaties.

Voor wie is de opleiding DeskTopPublishing?

De opleiding is bestemd voor iedereen die werkt of aan het werk wil als DTP-er. Je dient al enige ervaring te hebben met het werken met computers en je hebt de gelegenheid om thuis of op het werk te oefenen met de aangeboden opdrachten.

Wat leer je tijdens de opleiding?

Met deze opleiding heb je een branche-erkend GOC-certificaat op zak en kun je direct aan de slag als zelfstandig DTP’er! Dit betekent dat je in staat bent om op zelfstandige wijze DTP- werkzaamheden uit te voeren in Adobe Indesign CC, Adobe Photoshop CC en Adobe Illustrator CC.

Wat is het niveau van de opleiding DeskTopPublishing?

Na succesvolle beëindiging van de opleiding ontvang je een Branche-erkend certificaat.

Wat is de duur van de opleiding?

20 dagen en 1 examendag

Tijdens de opleiding staan 4 onderwerpen centraal:

  • Adobe InDesign
  • Adobe Photoshop
  • Adobe Illustrator
  • Integratie pakketten

€ 6.890,- (excl. btw)

Bestaat uit:

  • leskosten
  • literatuur & materiaal
  • online leeromgeving
  • catering

Subsidie mogelijkheden

“Tegenwoordig verloopt het maken van een krant compleet anders dan voorheen”, vertelt Egbert Bonte. De opmaakredacteur werkt 33 jaar bij het ND en zag het bedrijf in die tijd grote veranderingen doormaken. “Zelf was ik lange tijd actief met applicatiebeheer binnen het grafisch bedrijf. Toen die tak werd afgestoten, kon ik blijven werken bij het ND als opmaakredacteur. Ik verwerk zakelijke advertenties en familieberichten. Zoek beelden bij artikelen en bewerk deze. En ik houd me bezig met vormgeving. Omdat mijn taken van de ICT-kant naar de productiekant verschoven, liep ik op een gegeven moment aan tegen een hiaat in mijn vaardigheden en kennis op het gebied van beeldbewerking.”
Lees hier het hele ervaringsverhaal.

Egbert Bonte, Nederlands Dagblad (ND)

Groepsgrootte:

maximaal 10 personen

Duur en studiebelasting:

20 cursusdagen en 1 examendag

Toetsing en afsluiting:

Na afloop van de opleiding ontvang je een Branche-erkend certificaat.

Inschrijfformulier

Plaats en data

30 augustus 2024, Veenendaal

Bel voor vrijblijvend advies van onze adviseurs:

(0318) 539 119

of stel je vraag per e-mail

Gerelateerde opleidingen