//

Vier geslaagden voor ‘Operationeel leidinggeven’


Afgelopen dinsdag 2 november is de 12-daagse certificerende opleiding Operationeel Leidinggeven afgerond met vier kandidaten, Bas, Bob, Danny en Sven. Na een intensief en heel leerzaam traject met veel opdrachten in de praktijk, reflectie op eigen handelen en bedrijfsbezoeken bij Graphic Packaging Internationa Europe Cartons BV en Omnimark maken de cursisten aan het eind een persoonlijk opleidingsplan. In een presentatie geven de cursisten aan wat ze geleerd hebben. De onderwerpen die aan bod komen zijn onder andere stijl van leidinggeven, beïnvloeden en overtuigen, inzicht in menselijke gedrag ook in een groep, arbo, ziekteverzuim en teambuilding.

‘De eindpresentatie is altijd weer verrassend, mooi en om trots op te zijn. Een moment om nooit te vergeten.’: volgens een van de trainers, Lisa Stevens.

Wat ze geleerd hebben? Een aantal uitspraken van de cursisten:

  • ik weet nu hoe ik op een goede manier persoonlijke gesprekken met mijn medewerkers kan voeren;
  • ik heb geleerd om te gaan met mijn eigen emoties en die van mijn mensen;
  • ik weet nu dat als ik iets voor elkaar wil krijgen ik niet alleen moet aangeven wat ik wil hebben, maar ook waarom en dat onderbouwen met gegevens;
  • ik ben bewuster geworden van mijn capaciteiten en van mijn groeimogelijkheden;
  • ik weet hoe ik ziekteverzuim kan beïnvloeden door in een vroegtijdig stadium gesprekken aan te gaan;
  • ik heb geleerd hoe ik werkoverleg kan voeren
  • ik heb geleerd hoe ik een presentatie moet houden.

‘En zo kan ik nog wel even doorgaan.’

Wil je meer weten, neem dan contact op met Henri van de Craats: 0318 – 53 91 19 of [email protected]. Je kunt natuurlijk ook eerst even kijken op onze website voor informatie over de opleiding Operationeel leidinggeven.

Of schrijf je in voor de intro leidinggeven van 3 dagen om alvast te snuffelen.