//

Wat is er nodig voor een vitale toekomst ….


Onze industrie evolueert en verandert snel. Om succesvol te blijven en een positieve impact te hebben, is het belangrijk dat je als organisatie toekomstproof bent met duurzaam inzetbare medewerkers. Deze medewerkers houden hun werk beter vol tot hun pensioen, zijn productief en minder snel ziek. Wil je dat ook? Maak dan net als tientallen andere grafimediabedrijven werk van duurzame inzetbaarheid.

Dat is makkelijker dan je misschien denkt. Je kunt namelijk gebruik maken van diverse programma’s, workshops en maatwerktrajecten die in de afgelopen jaren in de praktijk hun waarde bewezen hebben. Zo zijn er bijvoorbeeld programma’s rondom fysieke belasting, vitaliteitschecks, wisselende diensten en vitaal leidinggeven.

In de brochure lees je alles over het Create your future-aanbod én de aantrekkelijke subsidies. Die kunnen oplopen tot wel 75% van de investering. Wees er snel bij, want het beschikbare subsidiebedrag is gelimiteerd.

Zijn er vragen over de programma’s of kunnen we meedenken over een aanpak die naadloos aansluit bij wat er speelt bij jou op de werkvloer? Neem gerust contact op via 0318 – 53 91 99 of [email protected]. Of kijk op createyourfuture.nl.