//

Stapsgewijs groeien als leidinggevende


Folder over leidinggeven voor beginners én gevorderden

Het heeft voordelen als vakmedewerkers binnen grafimediabedrijven doorgroeien naar een leidinggevende functie. Door hun inhoudelijke expertise hebben ze vaak een groot draagvlak onder teamleden. Tegelijkertijd zien we dat deze leidinggevenden doorgaans nog kunnen groeien op gebieden van communicatie, teamontwikkeling en verandermanagement.

Vernieuwde opleidingen
Om jouw organisatie daarin te ondersteunen, heeft GOC nu drie leiderschapsopleidingen van beginner tot gevorderde. De opleiding:
Introductie leidinggeven: start 11 september
Praktisch leidinggeven: 30 september
Operationeel leidinggeven: 8 september.

Download de folder voor meer informatie.

Direct leerrendement
Investeren in sterk leiderschap binnen het bedrijf levert zowel direct als op de lange termijn rendement op. Tijdens de opleiding gaan leidinggevenden namelijk aan de slag met praktijkopdrachten in het bedrijf. Zo groeien ze in hun leidinggevende rol, waardoor teamleden steeds beter tot hun recht komen in jouw organisatie. Dat vertaalt zich na verloop van tijd in

Onder meer een hogere productiviteit, grotere betrokkenheid en slimme procesverbeteringen.

Tot 85% subsidie
Deelname aan een van de opleidingen Leidinggevende is extra aantrekkelijk door de subsidie die beschikbaar is vanuit het A&O Fonds Grafimediabranche. Je kunt hierdoor tot 40% van de opleidingskosten vergoed krijgen en tot 1 november 2020 zelfs 50%. Daarnaast is er eventueel gebruik te maken van de subsidie op toekomstgericht scholen van 35%. Deze regeling valt onder het Europese subsidieproject Create your future. Vraag ernaar, we helpen je graag verder.