Basistrainingen Grafimedia


Denk je er over om een opleiding grafimedia te volgen? Wil jij graag meer leren over druktechnieken? En weten hoe een grafisch productieproces in elkaar zit of hoe je verschillende producten het beste kunt bedrukken? Misschien is de basistraining Grafimedia bij GOC iets voor jou!

Lees verder

Wat is grafimedia
De sector grafimedia richt zich op het (be)drukken van allerlei verschillende producten. Van flyers en posters tot boeken en placemats, mokken, sleutelhangers… noem maar op. Nauwkeurig werken is van groot belang in deze sector: je wilt immers niet dat er fouten gemaakt worden in het drukwerk. Iedere handeling in het drukwerkproces telt in de grafische wereld.

Grafimedia in de praktijk
In de praktijk komen beroepen als ontwerpers, drukkers, vormgevers en DTP’ers in aanraking met grafimedia. In de basistraining Grafimedia bij GOC leer je alle ins en outs over de verschillende druktechnieken en over papier- en kartonsoorten.

De basistrainingen Grafimedia
Bij GOC bieden wij de volgende grafimedia opleidingen aan:

Intro papier en karton
In de intro in papier en karton leer je in één dag hoe je de juiste materiaalkeuzes maakt en hoe je daarover adviseert. Tijdens deze training wordt ingegaan op de verschillende soorten papier en karton en hoe je de juiste drukkwaliteit behaalt. Wil je meer weten over deze opleiding? Neem hier een kijkje.

Intro grafimedia technieken
De intro grafimedia technieken gaat een stukje verder. Deze training duurt drie dagen en is een heuse aanrader voor beginnende drukkers of nabewerkers. Ook voor mensen met een baan in de grafische branche is deze training enorm waardevol. Je leert alles over het drukproces en de fasen die daarbij komen kijken. Wil je meer weten over deze opleiding? Neem hier een kijkje.

opleidingen

Intro papier en karton

Duur:

1 dag

Prijs:

€ 349,-

Waardering:

Bewijs van deelname

Bekijk alle startdata en locaties

Intro grafimedia technieken

Duur:

3 dagen

Prijs:

€ 990,-

Waardering:

Bewijs van deelname

Bekijk alle startdata en locaties