//

Als ik dat eerder had geweten….


Ik had nog nooit een opleiding afgemaakt. Mijn werk is ineens veel leuker geworden. Ik zie weer nieuwe uitdagingen en kansen. Zomaar wat uitspraken die we bij GOC regelmatig horen. Scholing doet wat met je medewerkers. Hun trots groeit bijvoorbeeld, net als de betrokkenheid bij jouw bedrijf. Vaak zien we ook dat medewerkers na een opleiding (nog) gemotiveerder zijn of bijvoorbeeld bereid zijn om op een andere plek in het bedrijf een steentje bij te dragen. Kortom: leren gaat om zoveel meer dan nieuwe kennis en vaardigheden. Zullen we samen eens kijken hoe we het beste in jouw medewerkers naar boven kunnen halen?Opleidingen die binnenkort van start gaan:

Praktijkopleider: 2 juni
Kleurbeheer in een printomgeving: 2 juni
Basisoperator flexo: 9 juni
Basisoperator offset: 9 juni
Colormanagement (ISO 12647): 10 juni
Strategisch accountmanager: 10 juni
Introductie grafimedia technieken: 16 juni
Introductie leidinggevende: 17 juni
Intro papier en karton: 7 juli

Klik verder voor alle opleidingen.Versterk samen de unieke waarden van je bedrijf

Het is tijd om voorzichtig weer wat verder vooruit te kijken. En waar begin je dan. Wat is er veranderd door de pandemie. Onze adviseur duurzame inzetbaarheid van Create your future helpt je opnieuw te onderzoeken wat de unieke waarden van het bedrijf zijn. Stel elkaar vragen over gedragingen, ervaringen en wat te doen om voor de toekomst wendbaar te blijven. Samen met de medewerkers het gesprek aan gaan, brengt nieuwe ideeën en kansen.

Lees verder>>Van dtp’er 
naar vormgever die denkt in concepten

Hoe kun je als innovatieve drukkerij klanten zoals reclamebureaus nog beter van dienst zijn? Nou, onder meer door conceptmatig mee te denken over campagnes en uitingen en goed kunnen sparren met vormgevers. Arjan Kole van Lulof uit Almelo volgde daarom de opleiding ‘Grafisch (media) vormgever’.

In de opleiding ging Arjan aan de slag met het vormgeven van een campagne, logo’s, huisstijlhandboeken, posters, magazines, websites en apps. Lees verder voor zijn ervaringen.

Lees verder>>Opleidingen kort, modulair en flexibel volgen

Dat is het doel van ons nieuwe opleidingsmodel. Een slimme en complete scholingslijn voor medewerkers van drukkerijen, kartonnage- en signbedrijven. De opleidingstrajecten voor druk-, nabewerkings- en printtechnieken hebben een vaste opbouw: basisoperator, machine operator, technisch operator en procesoperator.

Nieuwe namen voor bestaande modules
De vertrouwde opleidingen zoals ‘flexo rotatie of procesoperator offset vellen/rotatie’ hebben een andere naam maar zijn niet vervangen. Voorheen volgde je drie of vier modules in een 17-of 20-daagse opleiding. Nu is het verdeeld over korte opleidingen.

Verbreden
Het nieuwe systeem maakt het ook makkelijker de kennis te verbreden door een opleiding op hetzelfde niveau in een andere techniek te volgen.
Meer weten? Bel naar 0318-539119 of [email protected].

Klik verder>>Scholing zorgt voor meebewegen met veranderingen

Als bedrijf wendbaar en succesvol blijven in de toekomst. Dat kan met het Toekomstgericht scholingstraject van Create your future. Met een kleine investering maak je een groot verschil. Via het A&O Fonds Grafimediabranche is gebruik te maken van twee regelingen waardoor de subsidie kan oplopen tot 75%

Samen met een leerambassadeur kijk je voor welke medewerkers, welke scholing interessant kan zijn. Een groot aantal GOC opleidingen valt onder deze regeling. Opleidingen die zowel aan een individuele medewerker, kleine groepen als grote groepen werknemers wordt aangeboden. Klassikaal, in-company of online. Informeer naar de mogelijkheden: 0318-539119 of [email protected].

Klik verder>>Digitaal printen grootformaat

Met de komst van de Landa digitale vellen pers is het aanbod voor digitaal drukken in Nederland verder uitgebreid. GOC heeft een divers aanbod aan trainingen voor operators aan digitale printers en groeit mee met de oneindige mogelijkheden in het digitaal drukken. In onze opleiding ‘Digitaal printen grootformaat’ gaat je medewerker praktisch aan de slag met voorbeelden uit jouw praktijk. Beheersen jouw medewerkers de productie van vlaggen, billboards, tafelbladen, deuren, car-wrapping  met de huidige digitale printers?

Vragen over ons aanbod aan digitale trainingen? Neem contact op via:
0318-539119 of [email protected].

Meer informatie over de opleiding>>