//

Operators zijn niet meer weg te denken binnen de grafimedia- en kartonnage branche. Waarschijnlijk vervullen ze ook een cruciale rol binnen jouw bedrijf. Maar beschikken deze nieuwe medewerkers dan over de juiste kennis, vaardigheden en talenten? Met onze mbo opleiding grafisch operator leren jongeren en zij-instromers de basis van press en afterpress. Dankzij de opbouw van de opleiding stromen ze in drie fases door van snelle inzetbaarheid naar meer verdieping. De BBL opleiding is er op mbo niveau 2 en 3. 

opleidingen

MBO opleiding Grafisch operator (BBL)

Duur:

14 maanden

Prijs:

€ 6.950,-

Waardering:

mbo-diploma niveau 2

Bekijk alle startdata en locaties

Voor wie 
Deze opleiding is geschikt voor mensen die willen werken in de grafimediabranche. Om toegelaten te worden, moet de deelnemer 18 jaar of ouder zijn of in het bezit van een: lbo, vmbo-kader, vmbo-tl of havo diploma. 

Grafisch operator 
De opleiding bestaat uit drie fasen. In de eerste fase draait alles om snelle inzetbaarheid van de grafisch operator. Die moet zijn draai vinden aan de machine. In de tweede fase vindt verbreding plaats. De grafisch operators-in-spé leren om verder te kijken dan hun eigen werkplek. Tot slot gaan ze zich verdiepen. In de derde fase komen onder meer het doorvoeren van verbeteringen of optimalisaties op de eigen werkplek aan de orde. Wil je meer weten? Bekijk onze mbo opleiding Grafisch operator (BBL).

Inschrijfformulier