//

Concrete stappen zetten


Heb je tijdens de zomer een koers voor jezelf of voor je bedrijf uitgezet? We helpen je graag concrete stappen te zetten. Zoek je iets om de kennis voor de druk-, nabewerkings-, verpakkings-, sign of digitale druk technieken te verhogen? Je leidinggevende rol te versterken of bedrijfsbreed te werken aan een vitale organisatie die leidt tot een betere gezondheid, meer werkplezier en een hogere productiviteit?

Mogelijkheden te over in het aanbod en de programma’s van GOC. In ons nieuwe GO! magazine lees je de ervaringen van bedrijven. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend gesprek.


OPLEIDINGSAGENDA

Praktijkopleider: 6 september
Technisch operator flexo: 8 september
Machine operator vlakstansen: 8 september
Basis operator: 18 september
Intro grafimedia technieken: 28 september
Mbo (bbl) grafisch operator: 29 september
Machine operator offset: 3 oktober
Machine operator flexo: 3 oktober

Meer informatie! Bel naar onze binnendienst: 0318-539119 of mail naar [email protected].

BEKIJK HET TOTALE AANBOD

NIEUWS & INFORMATIE

Nieuwe GO! magazine is uit


Wil je weten hoe drukkerijen en verpakkingsbedrijven werk maken van vitaliteit en zorgen dat hun bedrijf wendbaar en voorbereid is op de toekomst? Je leest het in het nieuwe GO! magazine. Diverse bedrijven delen hun ervaringen met een vitaliteitscheck, de incompany opleidingen technisch operator flexo en machine operator vlakstansen, leidinggevende opleidingen en een BBL-traject om te zorgen voor verjonging.


Nieuwe medewerkers opleiden voor een mbo diploma

Op 29 september start een nieuwe cursusgroep in Veenendaal. Het weekschema voor de student bestaat uit vier dagen in de week leren op de werkvloer van ervaren collega’s en één dag in de week theoretische kennis op doen.

Voor de opleiding Grafisch operator zijn twee subsidieregelingen van toepassing. De regeling van de Rijksoverheid is nog tot 15 september aan te vragen. Daarnaast is er de stimuleringsregeling BBL voor KVGO leden van 40%.


Wat is er nodig voor een vitale toekomst ……

van je organisatie waarin medewerkers duurzaam inzetbaar zijn. We bespreken graag de mogelijkheden passend bij jouw wensen. Zodat het verzuim daalt en de medewerkers gezond, energiek, gemotiveerd, betrokken, productief en met de juiste kennis aan het werk zijn. 

Wil je hiermee aan de slag? Tot het einde van dit jaar kun je gebruikmaken van het Create your future aanbod met subsidies die oplopen tot 75% van de investering. 

 


Economische cijfers grafimediabranche 2022 beschikbaar

Steeds meer grafimediabedrijven zien de grote krapte aan personeel als een sterke belemmering. Dit blijkt onder meer uit de ‘rapportage over economische ontwikkelingen in de grafimediabranche 2022‘.

In 2022 herstelde de omzet en de orderontvangst verder. Maar een deel van de gemeten omzettoename kwam op conto van de gestegen prijzen die grafische bedrijven rekenen, en niet doordat het printvolume toenam.

Naast de harde cijfers over het aantal bedrijven, de omzet en de financiën worden in dit rapport ook meningen van ondernemers gepresenteerd over de ontwikkeling van hun eigen bedrijf.


Vakmanschap nabewerkers verhogen

Bij Control Media, een van de meest moderne internetdrukkerijen van Nederland, hecht men veel waarde aan het verhogen van kennis en vakmanschap bij de medewerkers. De groeiende vraag van hun klanten naar kwalitatief hoogwaardig drukwerk is voor het bedrijf aanleiding GOC te vragen een Engelstalige opleiding voor hun nabewerkers te verzorgen. De eerste certificaten voor de vouwers, snijders en brocheerders zijn inmiddels uitgereikt.


Een goed gesprek is het halve werk! 

Veel mensen hebben momenteel mentale issues en willen gehoord worden. Medewerkers die weinig steun ervaren van hun leidinggevende, hebben meer last van stress en vallen eerder uit. Een goed gesprek voeren met je medewerkers en weten wat zij nodig hebben, is van cruciaal belang om goed te kunnen werken en verzuim te voorkomen. Kijk voor meer info op www.createyourfuture.nl. Mailen of bellen kan ook: [email protected], 0318-539106.